Kalapáccsal verte össze az édesanyját egy nő Szombathelyen kedd délután – közölte a Vas Népe című megyei napilap online kiadása.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére annyit erősített meg, hogy egy családi veszekedés után valóban történt rendőri intézkedés, de a részletekről egyelőre nem adott tájékoztatást.
A sajtóértesülés szerint a nő egy autóban támadt kalapáccsal az anyjára, miközben az vezetett. A sérültnek sikerült megállítania a járművet, és egy járókelő segítségével kimenekült a gépkocsiból. A vérző embert a mentők kórházba vitték.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Talán nem mehetett körmöshöz, vagy nem kapta meg a legújabb telót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Aki ilyen gyereket nevel lehet,hogy megérdemli!
silber13
@Csizmás Kond: Hehe..! Remek vicc...!_(
nezelodo
Eddig úgy tudtam, az elmebetegség nem ragályos, legfeljebb örökölhető. Bár egy kis koksszal rá lehet segíteni Szombathelyen is!
Senara
A sértet orvos , egy másik hírportálon megírták . Nem hiszem , hogy kalapács tartozék lenne a kocsijába . A lányánál lehetett és így nem lehet elmezavarra hivatkozni , vagy hirtelen felindulásra .
Manhattan
Talán nem mehetett körmöshöz, vagy nem kapta meg a legújabb telót.
rosalinda57
@1magyar: A gyereket egy intelligens hölgy biztos vagyok benne, hogy jól nevelte. De a mai törvények, amelyekben a fiatalok nem dolgoznak egyre többet követelnek a szüleiktől és ha nem kapják meg, amit akarnak, akkor akár meg is ölik a szüleiket. Ez a nagy Orbáni sikerek következménye. Látja a gyermek, hogy helyes lopni, csalni, hazudni, szülőket zsarolni ( csak a munka hiányzik vagy büdös) és egy intelligens orvosnő jövedelme éppen elég ok arra, hogy a többletkövetelésre - akár agresszivitással elérjék céljaikat. Ez nem a szülő bűne, hanem a mai korrupt és hazug rendszeré.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.