Jelentős megszorítások ugyanis csak alsó szinten várhatóak, miközben a legfelsőbb szinten soha ennyi fejes nem dolgozott, mint most – írja a Blikk.

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke kedden azt mondta, jó lenne a felére csökkenteni a bürokráciát, a szerdai Magyar Közlöny szerint azonban újabb három helyettes államtitkár kinevezéséről számolt be. A lap azt írja, most a Szijjártó Péter által vezetett külügyi tárca bővülhetett.

A kormány spórolna az okmányirodákon és a kormányablakokon. A tervek szerint nem lenne minden járásban kormányablak, és a nyitvatartási időt is rövidítenék, ami fenyegetné az ügyintézők munkahelyét.

Viszont az állami vezetők leépítéséről azonban egyelőre semmit sem lehet hallani. Pedig már 53 államtitkár van, a fizetésük havonta 997 ezer forint. A helyettes államtitkárok száma pedig a napokban elérte a százat, az ő havi bérük bruttó 750 ezerforint, a miniszterek 1,1 milliót visznek haza.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Naná! Hisz a csókosok nem értenek semmihez, dolgozni nem akarnak , ugyanakkor kell nekik a magas beosztás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@szandokan: tegnap 19:17-re Csak arra adhat pénzt az EU, amire kérik...
varrólány
@radios45: 19:51 Nagyjából tudom milyenek a nők meg hogyan tudnak viselkedni, hát tényleg !:-))
A jó szakembereket meg kell becsülni. Aki igazán szereti a szakmáját vagy igazán van motivációja a probléma megoldására az olyan már sajnos egy re ritkább. a fiataloknak nincs gyakorlatuk , még ha lenne nekik való állás , olyanokat nem igazán alkalmaznak aki önállótlan vagy gyakorlatlan.
De ha sose tudja elkezdeni a munkát nem is értem hogy lesz "mester "belőle? Nekünk is van olyan ismerősünk aki már 5 méterről megmondja hogy azt már nem lehet megjavítani . Szóval még a szikra is hiányzik a gondolkodáshoz!
tivoli
@Desischado: ma, 02:23
Tudod kedves, ha a herét elzavarják, nem biztos, hogy az jó a kétkeziekre nézve. Jön egy másik here és hozza a saját kétkezijeit.
kukac50
Minek kell annyi államtitkár tanácsadó?
Küldje el Orbán azokat azon spóroljon ne a szegényeken.
Meg ne lopjanak !
Desischado
@tivoli: Van benne valami, de amit orbán és a bandája művel, nemcsak velünk, az mindenen túlmegy! Lentebb kukac50-el nagyon egyetértek!
tivoli
@Desischado: ma, 20:27
Orbán és bandája azért még sincs ott mindenütt. És ha nem azt lesnénk mindig, hogy mit csinálnak, talán meg is tudnánk nyugodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.