Hatalmas az érdeklődés az ingyenes ablak- és kazáncsere iránt, így a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) mindkét pályázatnál módosított a beadási határidőkön. A szaktárca szeptember 22-én az Otthon...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A mi lakásunkban már 1986-ban szó volt az ajtók ablakok cseréjéről, de a ház felújításakor valahogy elfogyott a pénz. aztán pár év múlva megint felmértek mindent- aztán inkább kivágták a fákat és a bokrokat hogy újakat telepítsenek- semmi értelme nem volt. Most lehet pályázni ugyan de csak azoknak akiknek egyébként is lenne pénze az ablakcserére- akinek nincs az fagyjon meg.
Ja és a lakbérben és a közös költségben is van felújítási rész- miközben mindent nekem kel már megjavíttatnom mintha tulajdonos lennék. nem vagyok.
érdekesek a törvények ...
Szimba
A pályázathoz be kell nyújtani - pl. kazáncsere - többféle papírt, szakember által kidolgozott terveket például, ami eleve nem két fillér, aztán megjön a válasz, hogy sajna elfogyott a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.