Indulatossá vált a vita az MSZP hétvégi választmányán – írta a pártból származó információkra hivatkozva az Index szombat este.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Mert igaza volt! Botka László bizonyított, ő tudja miről beszél. Ami nincs, annak az értékelése semmit mondó, s az eredménye is nulla!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ha mindezt higgadtan mondja akkor is igaza van, de üvölteni teljesen felesleges, hiszen akár igaz akár nem amit Kúnhalmi Ágnes mondott, nem kell feltétlenül elveszíteni az önuralmunkat.
Azt pedig végkép nem értem, miért kell mindenben Gyurcsányt okolni.
Az MSZP-ben nincs más mumus, csak Gyurcsány?
Érdekes, hogy a köztársasági elnök pozicióra vágyó Szilit mindenki békén hagyja, Szanyi remek ember, csak néha sokat iszik? De lehetne még felsorolni embereket, akik az öszödi beszéd eladásával tönkre tették az Mszp-t , ezeket védik, óvják és mindenért Gyurcsányt okolják. Arról sem szólnak, hogy Tóbiás elnök Úr miként segítette a baloldalt.Falus Ferencet kifigurázzák, nevetségessé tették.
Mégis kinek jó hogy a baloldalon lévők egymást -nem írom le mit tesznek- mert nem szeretek trágár szavakat használni, de annyit elárulok, hogy "b"-vel kezdődik ás -"gatják"kal végződik.
Talán jó volna végre dolgozni és elküldeni azt a korrupt társaságot a süllyesztőbe.
bretagne
Nem értem az egészet, most miért lett Kunhalmi vétkes? Tóbiás sokkal undorítóbb, a végén tényleg elüldözik Kunhalmit a DK-ba. Pedig ő az egyetlen olyan politikus, akit meg kellene becsülni.
mariaberta
@Cicamama55: Ami azt illeti minden igaz, csak van egy egészen kicsi kis problem.
Kunhalmi Ágnes nem olyan régen aktív MSZP-s, Talán nem kellene mindent az ő nyakába varrni.
Ha kedvem volna felsorolhatnám azokat a politikusokat, akik évek óta vezető pozícióban voltak,vannak az MSZP-ben, természetesen Gyurcsányt nem számítom már
ide, hiszen elég régen függetlenítette magát ettől a párttól.
/Bár illene emlékezni arra, hogy a legnagyobb győzelmet az MSZP-nek éppen ő hozta, vagy ezt is igyekeznek elfelejteni?/
Botka eredményét nagyra becsülöm, de egy kicsit visszafoghatta volna magát.
Számon kérni talán Tóbiás úrtól lett volna helyes, elvégre Ő az MSZP elnöke, Kunhalmi nem egy sikeres feladatot vett át, amit elődei eltoltak, azt nem lehet ennyi idő alatt helyrehozni.
Volna még mit írnom, de egyelőre ennyi is elég, mert mérgemben még olyat is írnék, amit nem szeretnék.
Cicamama55
Botka senkivel nem foglalkozott, a párt csatározásaiból tudatosan kimaradt. Már tavasszal kijelentette, konkrét határozott célja a polgármesterség megtartása. Nyilván, ha ő is a MSZP választásokat előkészítő munkájában részt vett volna, valószínű hogy nem tudta volna saját tervét elérni. Ezért az amúgy is zilált pártért ezt az áldozatot nem hozta meg, de ez hozta számára az eredményt! A baloldal romokban hever, oda a régi határozottsága, önmegvalósító ereje, energiája. Természetesen, én nem Kunhalmi Ágnest okolom,hanem azokat a volt vezetőket, akik nehezen tűrik a háttérbe szorítást, s bomlasztó hozzáállásukkal csak hátráltatják az MSZP összekovácsolódását. Például nálunk egy roppant szimpatikus, tisztességes, tenni akaró, 2 gyermekes családapa indult a MSZP jelöltjeként a polgármesteri székért, s bár alul maradt, az ilyen tagok reményt adnak arra, hogy újulni tud majd ez a párt!
bencemacska
@Cicamama55: "Botka senkivel nem foglalkozott, a párt csatározásaiból tudatosan kimaradt."

Már pedig ez igaz, a saját egyéni karrierjét építette, ami nem megvetendő. Azonban azzal ilyen stílusban beszélni, aki eközben a párt érdekeiért dolgozott, nem illik. Legfeljebb azt mondhatta volna, hogy most már ráérek, fel a fejjel, majd együtt csináljuk.

Tóbiás meg mit csinált? Ő még az egyéni karrierjét sem építette!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.