Orbán Viktorhoz közel állók Washington célkeresztjében címmel tett közzé terjedelmes tudósítást honlapján vasárnap a Le Monde. A francia balliberális újság a The Budapest Beacon című angol nyelvű honlapra hivatkozva azt írta, hogy az amerikai nagykövetség által korrupciógyanú miatt tíz magyar személyiség ellen elrendelt beutazási tilalmat az Egyesült Államok elnöke hagyta jóvá. A lap szerint az Orbán-kormány számára a washingtoni csapás jelentős vereséget jelent a belpolitikai téren aratott győzelemsorozat után.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Miért nem tudták ezt nyilvánosságra hozni a választások előtt? Ha a bal oldali politikusok kerültek volna ebbe a helyzetbe akkor a fidesz lépten nyomon ordította volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Miért nem tudták ezt nyilvánosságra hozni a választások előtt? Ha a bal oldali politikusok kerültek volna ebbe a helyzetbe akkor a fidesz lépten nyomon ordította volna.
spu00
@miazavalami: Tudja,Amerika 2006.okt.23-án történtekért soha sem emelte fel a fejét, hangját, még a homlokát sem ráncolta össze, s így a FIDESZ nem tudott lépten-nyomon semmit sem tenni. De ha nagyon utána akar nézni, akkor a Jókai utcában megkaphatja a teljes névsort, az okok meg nyilvánvalók.Tudja, hogy milyen korrupciós ügyek vannak egész Európában? s Amerika még nem is tüsszent.Nem tudja miért?
Boszi27
@spu00: Akkor legyen nálunk is. Ha lehet még nagyobb, mert jobban teljesítünk!
coyote3
Úgy tűnik most a beteg ember rácsatlakozik a szívatóra...
kukac50
Az általa kitalált, de abszolút reális forgatókönyvet ő 2016 őszére datálta. Bede Márton tévedett. Ugyanis a folyamatok (még ha a konkrét részletek természetesen mások is), úgy tűnik már most elkezdődtek. Azért ezt ízlelgessük egy kicsit: KORRUPCIÓ GYANÚJA MIATT kitiltották az USA-ból a magyar adóhatóság vezetőjét,a magyar miniszterelnök legfőbb tanácsadóját,a magyar kormány think tank-jeként működő cég vezetőjét,és a magyar kormány egykori és állítólag leendő szóvívőjét. Egy cinkes kommentelő hívta fel arra a figyelmet, hogy az indexes hír egy eddig meg nem nevezett NAV-os főosztályvezetőről is beszél. Ki nem fogjátok találni, hogy milyen beosztásban dolgozik ott Orbán Ráhel sógora... Persze ez még nem jelent semmit :
spu00
@Horizont: Nem tudom, hogy miben csalódott, én nem nézek visszafelé, napi dolgokról írtam.
Van korrupció az országban, alacsonyabb, mint az EU átlag, de az is sok.Van ÁFA csalás is, az elmúlt 4 évben többet buktattak le , mint az Ön által preferált 8 évben, s ahol engedte az EU, ott tudott is lépni, ahol még akarta a forditott ÁFÁ-t, ott meg nem engedték.Nem tudom, hogy ki tette idáig a többet ebben a témában Ön szerint.Érdekes módon az ismételten előjött olaj témában kik szerepelnek? Érdekes módon a mai ATV műsorában a NAV-s Horváth szerepel, s valami búza témára hivatkozva szerepeltet amerikai részvételt, természetesen konkrétum nélkül. Innen már csak egy macska ugrás a Horváth jelentés amerikai kézbe adása, mint 100%-s anyag a jelenlegi kormány ellen.Ez egyenlő a most zajló DK-s EU-s meghallgatáshoz, ahol is csak olyan média képviselők kerültek meghallgatásra akik a legocsmányabb témákat írhatnak meg büntetlenül a nagy magyar valóságban, mely meg is jelenhet újság, rádió, TV és net formájában. Az a legnagyobb bajuk, hogy nem köpik le őket, nem csukják börtönben, nem tiltakoznak ellenük, csak mindenki nevet és sajnálja szegényeket. A Klub rádióban nagyobb a cenzúra, mint É-Koreában.
Tudja én sok mindent megtanultam, főleg azt , hogy tiszteljem a másikat is aki nem ért egyet velem, ami úgy látszik, hogy az itt jelenlevő embereknek nem tiszte, s erénye, de hát most ilyen világot élünk.
Az ami mellett kiáll az nem teszi alkalmassá,hogy egy országot vezessenek, mivel őket soha sem érdekelte az emberek sorsa, érdekes módon most a sok vereség után akarnak nyitni a nép felé, amit egyszer, 1919-ben Szamuelly elvtárs tett, amikor kinyitatta a vagon ajtaját, s géppuskával a tömegbe lövetett.2006 már csak emlékeztető volt.
miazavalami
@Horizont: Szüzmarisska! Hogy élted túl?
spu00
@Horizont: A Gyurcsány -Bajnai téma sajnos csak akkor ejthető, amikor eltűnik az általuk fel vett hitel és azok kamat terhei az ország adósságából.Egyéb bűneik azért még továbbra is témák lehetnek. Tudja, az okos mások hibáiból tanul, s ezért nem kell felejteni.
miazavalami
@Horizont: Mikor erre kóválygott legutóbb egy csomó linket küldtem neki az államadósságról, minden olyan témáról amit felhozott. De el se olvasta, ha pedig igen akkor le se merem írni a véleményemet róla.
miazavalami
@Horizont: @rugacs már rég járt erre..
én kabirbedihez mérem , de még őt is kenterbe veri. :-)
spu00
@miazavalami: @Horizont: S ettől jobban alszanak, vagy azt hiszik, hogy igazuk van? Nálunk a gyerekre ráhagyják, majd kinövi. Úgy járnak, mint az MSZP, csak idő kérdése.
Desischado
Kiváncsi vagyok, mit kezdenek ezzel a sallerral, amit kaptak! Remélem, ez az első fecske nekik!
mate03
@miazavalami: Miért bántjátok őket? Valahol ők is emberek!?
miazavalami
@mate03: Az igaz, de teljesen figyelmen kívül hagyja a mi válaszainkat , csak mondja a magáét mint a pereces.
mate03
@miazavalami: Látod ezért nem reagálok (szandokán),nagyra becsült írásaira!
miazavalami
@mate03: Én se nagyon, de ha megszólít szoktam válaszolni. Bár amióta belinkeltem neki hogy magyarország mennyit fizet a közösbe, és mennyit kap az eu-tól.., de ennek ellenére pár nap múlva megint rázendített a többet fizetünk mint kapunk szlogenre , erősen megkérdőjelezem az olvasási készségét.
mate03
@miazavalami: Mi meg egyeztünk egymással,egyikünk sem szól a másikhoz! Néha én is felkapom a vizet ha valami irritál,de úgy vagyok vele hogy minek cukkoljam magam! Annyit nemér!
miazavalami
@mate03: Nagyon magas lovon űl. Azt hiszi ha magáz mindenkit akkor ő már valaki! pedig dehogy. :-)
A hozzászólásokból le lehet szúrni egy bizonyos színvonalat. Ki hogy fogalmaz, ki hogy fejezi ki magát, ki tudja viszonylag röviden tömören leírni, megfogalmazni a mondandóját , úgy hogy az mások is megértsék. Ő ezzel szemben úgy érzi, ha jó sokat ír, gyakran ismételve önmagát, hiszen nincs sok gondolata, akkor a kifejezőkészsége meghaladja itt bárkiét. Nem jött még rá szegény hogy a tegeződés nem egyenlő a lenézéssel. Úgy érzi neki a magázódással bizonyos távolságot kell tartania attól akivel beszélget. Kérdem én ? Miért? Ha egyenlőek vagyunk akkor miért? Valamilyen szinten a régi felsőbb osztályok beli viselkedésformát próbálja utánozni , azt pedig nem lehet. Nemesnek születni kell. :-) Én márcsak tudom...
human
Egy szakember most nyilatkozott, hogy már 2 éve és az idén is figyelmeztette a kormányt az usa, hogy nagyon elburjánzott a korrupció és az áfacsalás Magyarországon. A figyelmeztetések ellenére nem történt lépés a kormány részéről, ezért az amerikai kormány kezdett információgyűjtésbe az esetekkel kapcsolatban. A vizsgálódás során vált nyilvánvalóvá, hogy magas rangú vezetők és vállalkozók érintettek korrupcióban. A választások végét kivárva pedig következő lépésként kitiltották a feltehetően az usa részéről bizonyíthatóan korrupt magyar állampolgárokat.
miazavalami
@human: Mikor az USA figyelmezette a magyar kormányt , persze hogy nem indítottak vizsgálatot!
human
@miazavalami: Mondjuk ez az ügy megmagyarázza, hogy miért erősödött fel az USA ellenes hangulatkeltés. Tudták, hogy borulhat a bili és időben elkezdték átmosni az agyakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.