Kizárt, hogy Orbán Viktor nem tudott a kormányközeli cégek korrupciós ügyeiről, állítja Kovács László volt külügyminiszter.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nana', hogy tudott, csak pontosan ugy viselkedik, mint az 5 eves , homokozoban uldogelo sertodott kisfiucska: azt hiszi, sohasem fog kiderulni, hogy mit csinalt o, miben saros...

Itt is abban bizott, hogy jotekony homaly borul majd az amerikaiak ket evvel ezelotti jelzesere, dehat a diplomacia maskepp muxik - jo pelda erre a rendkivul muvelt Kovacs Laszlo tudomasa errol a figyelmeztetesrol...
bakegya
Érdekes amikor amerikai bírósági idézést kap a kitiltottak bármelyike is,aki korrupcióban érintett-az Interpol viszi berándulni.A Hernádival is milyen olajozottan mutatkozott vicctorunk-pedig az se volt semmi balhéjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.