A kitiltások nem a magyar kormány politikájának, csak az érintett magánszemélyek magatartásénak szólnak, mondta André Goodfriend. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ügyvivője azonban úgy látja, a magyar kormány egyes intézkedései hozzájárulnak a korrupció burjánzáshoz.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Van egy olyan érzésem, hogy az USA hagyja, hogy Orbánék még nagyobb gödröt ássanak maguknak. A végén mindent meg fogunk tudni és akkor el lehet földelni az egész bagázst.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Az "USA lejáratja magát..." Nem kell ehhez az amcsik segítsége, elbír ezzel a feladattal a Dakota egymaga is, a szállóigévé vált "nem volt aznap közgyűlésen" tett kijelentésével: "ne mi nyerjük a legtöbbet!" Ez mára már változott, volt egy postabank ügy, kicsike föld és trafikmutyi, MANYUP lenyúlás, (az volt a mustár a kiflicsücskön), Kolontár is szépen fialt, Játékgép, ami mára már nem nemzetbiztonsági kockázat, egy kis kaszinómutyi, közgép és stadionmutyi, vízvezeték szerelők, fogorvosok mutyija, állampolgársági mutyi, baltás gyilkos mutyi, Nemzeti Bank mutyi, egy kis ÁFA mutyi, CBA mutyi, vezető politikusok lakás és ingatlanmutyija, egyszóval mutyi országgá tett bennünket ez a mélykeresztény és mélymagyar társaság.
human
@Toby: Nem lennék azon sem meglepődve, ha a NAV maffia lenne befolyással a kormányra és nem fordítva.
bakegya
@nezelodo: @human: így van...és mi következik ebből-ránk fog rochadni olajozotlanul az a sokkk -sokkk szép vörösre napsütötte húsz forintos alma is!!!
coyote3
Nem hittem, hogy az amerikaiak ennyire fésülten tudnak fogalmazni. Egész pontosan a kormány MINDEN intézkedése a korrupciót segíti...
nezelodo
@coyote3: Azért ez a nyilatkozat diplomácia nyelven értőknek nagyon lesújtó. Sajnos a mi vezetőinknek ennek a megértéséhez még a "tolmács" is kevés, mert nekik ez is óriási siker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.