Az Országgyűlés elnöke szerint verbális hidegháború zajlik Magyarország ellen. Erről Kövér László a HírTV Magyarország élőben című vasárnap esti, felvételről sugárzott műsorában beszélt, megjegyezve azt is, hogy Brüsszel nem diktálhat úgy, mint korábban Moszkva.

Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: ha valaki "tőlünk nyugatabbra" komolyan veszi a demokráciát, akkor most már abba kellene hagyni a verbális hidegháborút, az ugyanis szerinte a Nyugatról alkotott eddigi pozitív kép lerombolásához vezet Magyarországon.

Kövér László felidézte a magyar származású amerikai politológus, Charles Gati 2010 és 2014 közötti kijelentéseit, miszerint Orbán Viktor kormányát mindenképpen el kell távolítani az ország éléről.

Utalva a politológus Clinton-adminisztrációval ápolt kapcsolatára, azt mondta: úgy tűnik, hogy amit egyfajta informális fenyegetésként megfogalmazott, azt most az amerikai külügyminisztérium hivatalos vagy félhivatalos politikájává teszi.

Kiemelte: semmilyen olyan hibát nem követtek el, amely okot és erkölcsi alapot adna arra, ami Magyarországgal szemben zajlik. A kormányzás nem hibátlan, de Magyarországot folyamatosan 2010 óta nemcsak igaztalan vádak, hanem felháborító rágalmak érik. Ez abból a baloldali megközelítésből fakad, miszerint ha nem a baloldal – amely készségesen kiszolgálta 1990 óta a külföldi érdekeket – van hatalmon, akkor nincs is demokrácia – fejtette ki a házelnök.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csak emlékeztetni szeretném ezt a rövid emlékezetűt,
hogy verbális háborút ti kezdtétek el, a folyamatos kokik meg sallerok kiosztásával
amivel a mai napig nem álltatok le !
Túl sokat képzeltek magatokról , azt hiszitek ti fújjátok a passzátszelet szerte a világban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Kedves kövér elvtárs! Miért nem a CNN-ben vágja egyenest az amcsik pacekjába. Ja, hogy oda nem hívják... :)))))))))))
coni
Kövér jól tájékozott összeesküvés ügyben. Annyira, hogy azt sem tudja ki a külügyminiszter az USA-ban. Elkerülte a figyelmét, hogy 2012 december 16 óta John Kerry az amerikai külügyminiszter. Szólni kéne a Béke menetnek is hogy ne Clintonnét keressék a székben ha Washingtonban járnak.
Főlökött
Kövér Úr, szíjon még egy kicsit, aztán fogja a nyuszira! / ja nem húsvét van, Önnek szerintem mid1 is/
Egy a lényeg, engem ne égessen ! Magánszemélyként nyilatkozzon, mint ahogy a Románia-i pettingelését is tette annó, a választásokkor, nem kis felháborodásra.
Desischado
@bence: Nekem is! De én az egész bandát így szeretném látni a vezírrel az élen!
Az Unió pénze az kell ugye? De egyébként meg ne szóljanak bele semmibe, mi? Gusztustalan egy féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.