A legfőbb ügyész hivatala közölte: a hatályos törvények alapján nem lehetséges jogsegély-kérelem, mert az csak már folyamatban lévő konkrét büntetőügyben kérhető. Polt Péter ugyanakkor megkereste az amerikai legfőbb ügyészt és André Goodfriend ideiglenes ügyvivőt, és kérte a kitiltási üggyel kapcsolatos, kiadható adatok átadását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Polt pot!!! Ne az amikat keresd meg vazze!!!Hanem azokat akik a sok ezer milliárdot elsíbolták!!!Azokat keresd meg akik ellopták az ország vagyonát, azokat akik munka nélkül gazdagodtak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Csizmás Kond: Önkritikád jogos,


de felejts el,

ne írogass nekem!
bencemacska
A magyar ügyészség mindent megtesz a "kitiltottak" tisztára mosása ügyében- mondta(m) a legfőbb ügyész (helyett én).
Senara
Polt Péter is alibizett egyet . Kedves lefőbb - főbb valaki tessék elővenni a zöld dossziét és leellenőriztetni a benne foglaltakat ! Netán hazugságot tartalmaz (amit kétlek ) akkor tessék lecsukatni Horváth András . Eddig nem történt meg tehát igaz amit állít . Horváth is tudja név szerint , csak félti az életét .
dr. prédikátor
Polt pot!!! Ne az amikat keresd meg vazze!!!Hanem azokat akik a sok ezer milliárdot elsíbolták!!!Azokat keresd meg akik ellopták az ország vagyonát, azokat akik munka nélkül gazdagodtak!!!
Főlökött
Tudatlan vagyok, ezért megkérdezem, ez a Víg szinházi előadása ? Dráma ?

Egy ügyészség vezetője nem ismeri a jogot, az ittenit és a nemzetközit sem, ezen tudással, ezen beosztásban regnál, ott - ahol ? Fizetéséről már nem is beszélve...
Alkalmazzon szaktanácsadót, ha nem ért hozzá, úgy is ez dívik ! Akkor viszont felvetődik a kérdés, miért is van ott, ahol van...

Szégyenkezem, hogy Magyar vagyok. Amerika nyilatkozta, hogy csalódott, hát nem csodálom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.