A szolgáltatókra kirótt távközlési adóból levonható a megfizetett társasági adó – hívta fel a figyelmet az adócsomagban foglalt rendelkezésre Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A Fidesz-frakció közleményben hangsúlyozta, hogy a kiterjesztés egyetlen forint pluszterhet sem fog jelenteni az előfizetők számára.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A bankadónál is,az ingatlanadónál is,a telefon adónál is,az útadónál is STB.ugyanezt hazudta a fidesskurmány,és nem úgy lett-most jön a kártyahasználattal is pénzért fizessek-szélhámos korrupt banda.
Cicamama55
Hiszi a piszi! A bankok megadóztatásánál is elhangzott ez az ígéret, a következményeit -a hajpántos nénin kívül-mindenki érzi! Bár, amilyen gyorsan eltűnt innen a szalaghírekből, valamit már ő is kapizsgálhat...
nyanya001
Ezek soha nem unják meg a hazudozást ?
De ha így is lenne, az az internet végét jelentené Magyarországon !
Bár, lehet, hogy ezt akarják !
Egy mérhetetlenül sötét nemzetet akik nem gondolkodnak
csak a fideszes mantrát hallgatnák és néznék a királyi TV k -ben !
KERKA
Ha a kötelező ÁFÁ-t kötelezően mindenkitől beszednék, még Andy Vajna kaszinó tulajdonostól is, a NAV nem a FIDESZ pártalapítványokba "segítené" az ÁFÁ-t, máris meglenne a szükséges pénz a hiány pótlására. Nem kellene ötletelni, hogyan sarcolják meg a lakosságot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.