Azt mondták: Orbán takarodj! Mire akarnak ezzel kilyukadni? Ki vezetné helyette ezt az országot? – Gyurcsány Ferenc? Vadai Ágnes? Szigetvári Viktor? Ezek nem alternatívák, mondta Tarlós István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Tarlós: ennél nagyobb szimpátiatüntetés bármikor összehozható ... ahogy az is , hogy csalással simliskedéssel átjelentkezésekkel lehettél főpolgármester .Gusztustalan arrogancia dől belőled . Talán még arra is képesek lesztek , hogy rászervezzétek a birkákat a békés tüntetőre . Mert ezután az aljas megszólalás után , minden megtörténhet .
kukac50
Tarlós is nagyon csekély jelentőségűnek tartja a tüntetést,és védeni próbálja a Fideszt.
Ne becsüljék alá a Fiatalokat.
Ez már nem csak a Netadóról szól,ebben benne van a rezsicsökkentésről szóló hazudozás,ami a világpiaci árnak volt köszönhető nem a Fidesznek.
Benne van Rogán és a többiek vagyonosodása Mészáros Lőrincig.
Benne van a parlamenti fejesek korrupciós ügye, meg a Navé is.
Elvárjuk a Tisztességes vizsgálatokat, a parlamenti dolgozók vagyoni helyzete ügyében is. Ne Rubovszky vizsgálja Rubovszky Csilla férjének a vagyonát mert ott eleve igazságtalan lesz.
A Nav a kis boltokat heti rendszerességgel vizsgálja, a milliós és milliárdos áfacsalásokat meg segíti.
Ez ellen a fiataloknak fel kell emelni a szavukat, azért is,hogy közmunkabérből nem lehet megélni, Rokkantaktól elvett, vagy segélyre átváltoztatott juttatások nem érik el a 30 ezer forintot és bejelentik a 2,2 % os emelést ami ezeknél az embereknél 5-600 forintot jelent miközben a boltban emelkednek az árak.
joopapa
Igazad van sarlós pista elvtárs, csak pénz kérdése mint a béka ügetésnél! Kel egy csomó pénz ami a fityesz van ott korrupciós lóvé dögivel, kellenek buszok nehogy a tömeg saját pénzen utazgasson, na az meg ugye a széles antigravitációs gabi bácsinak van elég sok maj azzal is elszámol a fityesz! És ugye kellenek megvezetett vagy megvett vagy megfélemlített emberek! De akkor lenne a legnagyobb szimpátia tüntetés, ha gazdid a vityka, őszinteségi rohamába elkezdene igazat mondani, mint anno a Gyurcsány tette, és elmondaná az összes gazságot ami elkövettek az ország ellen! Az lenne egy igazi szimpátia tüntetés, csak szerintem a gazdidat az eddigi rajongói küldenék melegebb éghajlatra!!
Senara
Tarlós: ennél nagyobb szimpátiatüntetés bármikor összehozható ... ahogy az is , hogy csalással simliskedéssel átjelentkezésekkel lehettél főpolgármester .Gusztustalan arrogancia dől belőled . Talán még arra is képesek lesztek , hogy rászervezzétek a birkákat a békés tüntetőre . Mert ezután az aljas megszólalás után , minden megtörténhet .
bakegya
Néhány gázolás,beinjektálás és közuti BAL ESET is belefér még-igaz SARLÓS PISTU-mert neked vicctorod beígérte hogy halálod órájáig abrakol és jóltart!
tivoli
@bakegya: ma, 08:40
Mi ebben a probléma? Ha te állnál a jászol mellett, te is elégedetten kérődznél halálod órájáig. Nem igaz? :-))
JAJMÁR
Persze, ennél nagyobb kormánypárti tüntetés egy diktatúrában bármikor összehozható ! Kormánypárti tüntetés "CSAK!" diktatúrában létezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.