Nem egyedi korrupciós ügyek vannak, hanem a szabályok, és a jogalkalmazás hajlanak meg, így ki sem derülhet, hogy mi zajlik a háttérben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Eleve úgy készülnek a törvények, hogy ha valaki feljelentést tesz korrupciós ügyben, akkor nála kezdik a házkutatást és addig üldözik, míg földönfutó nem lesz, vagy rárohad a műanyag lakat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@kukac50: És ki számoltatja el a független KEHI, ügyészség? Jól kitalálta ezt a fidesz. Megtartotta falból az ellenőrző szerveket és befestette narancsra. Így nyugatnak lehet mondani, hogy a jog intézményei állnak és nem találnak semmi hibát, ezért minden OK.
Feraj49
Sajnos Én is megtapasztaltam .Földhivatal.Telekegyesítés.Két egymás melletti telekről van szó,,azaz a kettőt elválasztó vonalat kell "csak" "kiradírozni".
Menjek az önkormányzathoz,azok vissza a földhivatalba. Hozzál Ilyen-olyan rajzokat a földhivataltól. Terveztess.Természetesen fizess !Mikor ráuntam,mondom a földhivatal dolgozójának,hogyan lehetne már ezen túljutni.Akkor mondja van egy kft-je az megcsinálja 35000Ft-ért,és azzal anyaggal amit így készít menjek az ök.-hoz.Így is lett.Megcsinálták.Az a legborzasztóbb ebben,hogy egyesek a hivatalos munkájukat is külön díjért végzik csak el.
Nekem szidhatják a KÁDÁR rendszer egyesek,akik főként akkor még nem is éltek benne,nem voltak vagy nagyon ilyen esetek.Ha nem tetszett valami.elmehettek panaszra a párthoz,és indult a kivizsgálás.Ma kihez mehetsz bármiért is panaszra.Tologatják,halogatják az aktákat.Akkor élénkülnek fel,ha fenyegetni vagy büntetni kell.
kamazuka
Ugyan már tájegységenként ismert emberkék az ismeretlenből előtűnve felmutatnak milliárdokat?Naés!
Egy név alatt a tulajdonos sosem az akinek neve álla vezír neve felirat felett,hanem aki a zsét adta!
Úgy nevezik,hogy egy jó üzletben a csendestárs!
joopapa
Én nem akarom lekicsinyelni a net adó elleni tüntetést és egyet is értek a tüntetőkkel, de hurrá nyertünk de jó felkiáltásokat zengedezni a szervezők részéről, na az maga abszurditás! Itt a korrupcióval van a baj az egész fityesz bagázs velejéig korrupt, súlyos milliárdok mennek politikusok és haverjaik zsebébe! Az egész országot meglopják! És sok fityesz szavazó azzal érvel, mi a baj hát máshol is van korrupció! Igen ez igaz, de nem ilyen fajta mint itt nálunk a kurmány tagjai és haveri kőr a feje búbjától a lába körméig korrupt, és ha más országban is van korrupció, akkor meg kell ezeknek bocsájtani! Inkább meg kéne mutatni a világnak hogy nálunk nem lesz mert eltöröljük! Ezért nem értem a tüntetés szervezőinek megelégedettségét, nem értik vagy csak nem akarják megérteni hogy nem győzték le a viktorkát vagy csak ezzel tüntetés megszervezésével akarntak maguknak hírnevet szerezni!
coyote3
Ha megkérdeznénk pár okostojás fideSS-est , azonnal megtudnánk, hogy országunkban nincs korrupció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.