Katolikusként járhatná a temetőket és a templomokat. A kettő közt akár korbáccsal is verhetné a hátát. Mármint a sajátját. Bár nehezen tudnám elképzelni az említett kormányzati tisztviselőt, amint térden ájtatoskodik végig, őszinte imába merülve órákat.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Nem az a probléma vele hogy nem keresztény!!!
GeoCravker
@joopapa: A hite tényleg nem az. De az, hogy azt állítja magáról, de közben bort iszik, és mások gatyájában turkál, az igen.
bencemacska
@joopapa: Az a probléma vele, hogy egyáltalán van!
joopapa
@GeoCravker: Az nem ember előttem aki egy olyan pártnak a tagja amelyik párt a magyarországi keresztények pártjának nevezi magát, nem tartja be a keresztények legszentebb törvényét a tíz parancsolatot! És tevékenyen részt vesz egy antidemokratikus párt ország rombolásában!
joopapa
@bencemacska: Én csak azt kívánom ennek az állkeresztény gyökérnek amikor hazudik valamit, jöjjön rá a szapora fo.ás :-))))
bencemacska
@joopapa: Én az ilyen és hasonló sajtótájékoztatóknál mindig az épület plafonját féltem, vagy szabad téri esetén az ég leszakadását várom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.