Akár az érintett hivatalos személyek száma is változhat, de nem ugyanabból az okból, mint a „hatoknál"– mondta André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ügyvivője a Népszabadságnak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nehéz elképzelni, hogy a kormány nem tudott arról, hogy a boltokban évek óta beszerzési ár alatt árulják az olajat, cukrot, stb...
Boszi27
Reméljük a CÖF Bencsikkel az élen megvédik Vida Ildikót és a többieket, akik sajnálatos rágalmazásnak lettek szereplői. Mindenki hazudozik nemzetközi összefogás van szegények ellen. Hadd csaljanak már ahogy ők szeretnének. Miért szól bele az USA meg az Unió??
dr. prédikátor
"Többen is lehetnek a kitiltottak listáján"Nem kell felsorolni a neveket egyszerübb azt irni hogy a FIDESZKDNP kormány érintett az egész botrányban!!!Mert a fütyi-sz jobban teljesít!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok