Akkor most hazudott valaki a kitiltási ügyben? Netán Vida Ildikó? Urambocsá' Varga Mihály? Vagy épp az amerikaiak? Vagy senki sem? És mi a helyzet a vasárnapi zárva tartással? Aki kérdez: Benyó Rita riporter. Aki válaszol: L. Simon László államtitkár.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Hogy elsimonnal baj van az biztos
nemkérdés
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Persze, hogy nem érted !
Az IQ-d kb a cipőd méretével lehet megegyező !
Valami agyfényesítőt kérhetnél a kezelőorvosodtól !
Jankó123
Sokszor van ilyen, amikor nem kap fényt a napeleme!
:-)))
coni
Költői kérdés mindkettő. (Velem van a baj?-Ki hazudott kitiltás ügyben?)

Goodfriend kifejtette, van lehetőség fellebbezésre így mind a 6-an tisztázhatnák magukat. Eddig egyikük sem fellebbezett mert nem vállalják a független kivizsgálást..

(Az önkormányzati választás örömünnepén az összes fideszes arcon látszott, hogy valami gáz van, nem voltak elemükben még a 4/5-el sem.)
joopapa
Szép öcsém, be nagy kár, hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.
Clavigo
Aszonygya L.Simon..nem érti a kérdést...Az államtitkár havi másfél milla + költségtéritésért nem érti a kérdést...És ebből a hozzá nem értő fajtából van 120-130 db.,,akik semmilyen feltett kérdésre nem tudnak-mernek válaszolni..
Clavigo
Milyen kitiltás???Persze ,hogy nem érti. A szél és a napenergia felhasználásának rejtelmeiről kell kérdezni,,,mert ahhoz sem ért,,de legalább röhögni lehetett az államtitkár polgártárson..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.