2010-ben a szociális támogatásokra szánt összeg 334. 7 milliárd forint volt. Ez 2015-ben 172 milliárd forint lesz. 2010-ben a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására szánt összeg 42,3 milliárd, jövőre 29,3 milliárd forint. 2013-ban 265 000 regisztrált munkanélküli nem kapott semmiféle ellátást. Semmit. A nem regisztráltak, akik már eltűntek minden statisztikából, hányan lehetnek?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Takarodj fityesz a nyomorba döntöttek kérik ezt!!!
Dr. Felipe
Az elesett, rokkant, szegény emberekbe a legkönnyebb belerúgni, ahogy habonyosárpi főtanácsadó is tette.
Remélem egyszer azért megszabadul az ország ezektől az aljadék férgektől de az nem holnap lesz. Addig vajon még hány embernek kell elpusztulni?
nemkati
"Ave, Caesar, morituri te salutant!"
Üdvözlégy Caesar, a halálba menők köszöntenek!

És gratulálok a nemzet boldogulására felesküdött kormánytagoknak, hogy ennek pont az ellenkezőjét sikerült szívós munkával elérniük. És gratulálok azoknak is, akik ezeket ennyi ideig hatalomban tartják, és hazug indokokkal még mindig védik. Ha egy tömeggyilkosnak életfogytigkan jár a bűneiért, mi jár ezeknek?
Borda
A nem regisztrált munkanélküliek valóban eltűntek a KSH-adatbankjából,tovább erősítve a fekete gazdaságot. Jajj pedig annyira szeretné visszaszorítani "Tisztelt Hölgyeim és Uraim!" a fekete gazdaságot,hogy azt csak tovább növeli és ugyebár a MAGYAR EMBER NEM OSTOBA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.