A kormány képviselőjét azokról a napokban megjelent sajtócikkekről kérdezték, amelyek a beruházás elmaradását valószínűsítették a jövő évi költségvetésben erre a célra elkülönített elenyésző forrásra és az európai uniós támogatások hiányára hivatkozva.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Pedig letehetne ! Már tele a t... m a sok adóval , adóemeléssel meg az új adófajtákkal.
Feraj49
Pedig letehetne ! Már tele a t... m a sok adóval , adóemeléssel meg az új adófajtákkal.
joopapa
"Számtalan dolog nincs benne a költségvetésben önálló soron, amire aztán az állam pénzt fordít" Tényleg sok minden nincs benne, például a sok ingyenélő tanácsadó igen magas tisztelet díja! Ha az l szájmonak saját hülyesége hajtaná a biciklijét, fékezve menne fel a Mount Everestre!!
Clavigo
Nem vazze...L.Szájmon se tett le róla ,hogy megismerkedjen a napkollektor és a szélgenerátor rejtelmeivel,,plusz a termelt energia ""raktározásával"...A hülyeség mikor az akarattal párosul...kretének.Ha valamihez hozzányúltok ,az vagy eltűnik,,vagy ccarrá válik.Oszt jó napot.
nemjoezigy
"Számtalan dolog nincs benne a költségvetésben önálló soron, amire aztán az állam pénzt fordít" - fogalmazott L. Simon László
Ezeknek eszükbe se jut, hogy ha a szegénység ellen használnák fel azt a rengeteg pénzt, amit a haszontalan külcsínre és a saját gazdagításukra fordítanak, akkor az is gyarapítaná a kultúrát, az idegenforgalmat, a fogyasztást, a turisztikát, összességében a gazdaságot.
Persze megértem, ebből nem lehetne annyit lenyúlni.
Clavigo
@nemjoezigy: "" nem lehet annyit lenyúlni""..Dehogyisnem,,csak nem olyan gyorsan,mint ahogy most csinálják.Nem kell ennyi "kitérőt " tenni,,egyszerűbb,ha maguknak osztják a "lilót".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.