Tizenegy helyett már tizenkét hónapig is dolgozhatnak a közmunkások jövőre – derült ki a Belügyminisztérium által jegyzett kormányrendelet-tervezetből. Emelik a közmunkaprogram keretösszegeit is. Ezzel egyidejűleg pedig csökkenni fog a munkanélküli ellátásokra fordított támogatás. A kormány tervei szerint 2018-ra teljesen megszűnne a munkanélküli segély.

Forrás: hirszemle.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Frappánsabb lenne ha megélhetése is lenne az embereknek nem csak munkája.
m.macskosz
Mibűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűl, könyörgök,
mibűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűl?
Visszateszitek az elrabolt milliárdokat?
A stadionok füvét nem lehet pénzzé tenni, sajnos. :(
1magyar
2010-ben is ezt ígérte, 1 millió munkahely,, de nem lett belőle csak mínusz. De azt nem mondta,hogy közmunka (majdnem ingyenmunka) lesz belőle.
coni
Frappánsabb lenne ha megélhetése is lenne az embereknek nem csak munkája.
joopapa
A cél, hogy 2018-ra az hogy te eltakarodj a korrupt bandáddal együtt!!! Azt hogy mindenkinek legyen munkája a cucilista rendszerben megpróbálták, meg is bukott, remélem ti is! Csak miután meg buktok, lesz elszámoltatás normálisan, nem úgy mint a Keller, Budai párosnál!!!
Desischado
És akinek nem jut közmunka?! Az éljen 18 000 ft-ból?! A 22 000 sem elég semmire, és ha még ebből is elvesznek, az katasztrófa lesz! És éhbérért dolgoztatnának! Férgek!!!
nyanya001
Természetesen közmunkára gondolt !
Nem hiszem, hogy ki van mind a négy kereket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.