Chilei példák alapján állítja: ellenfelei Orbán Viktort a legszívesebben likvidálnák, a Békemenetet pedig provokátorok vernék szét. Interjú a Dél-Amerikából hazatérő Bayer Zsolttal arról, hogy még mindig megszervezné-e a felvonulást, és mire költötte az amerikai repülőgyártól kapott 20 ezer dollárt.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Peru:

Borzalmas politikai kultúra

A politikai kultúra a magyarét is alulmúlja és nagy a korrupció. Hiába a masszív növekedés, a földrészen a peruiak a legbizalmatlanabbak a politikusaikkal szemben. Olyan országokat tartanak maguknál demokratikusabbnak, mint Venezuela és Bolívia – pedig hát azok sem erről híresek.

Ezen felül Peru népe még mindig igen pesszimista a jövőt illetően – szintén verik búbánat-faktorban a mezőnyt. Örülnek a fejlődésnek, de nagyon is jól tudják, hogy Dél-Amerikában nehéz fejlődni, de nagyon könnyű visszaesni.

A demokrácia-deficit érdekes módon nem abban nyilvánul meg szerintük, hogy alig van választási alternatíva. Éppen ellenkezőleg! A megszámlálhatatlanul sok, majdnem azonos nevű pártocska teszi áttekinthetetlenné a palettát, akik hangerővel és röhejes ígéretekkel akarnak egymásra licitálni.
Boszi27
@pbalage: Akkor valószínű tanulmányút volt. Lehet hogy jön a d-amerikai nyitás is?
bencemacska
Ki az a marha, aki mártírt akar belőle csinálni?! Megbuktatni és jó messzire elzavarni!!!
A csuti tanyát felszántani és a helyét sóval behinteni!
Hofipisti
Bayer - mint mindig - megint magából indul ki!
Egyébként is az ő általa vizionált eset nem megoldás. Adni kell neki - Bayernek is - egy szép kis (cca 3 m2) szobát, papírt, ceruzát (mert hát elektronikusan nem megy), s mesélje már el írásban, mi mindent tett, mi mindent harácsolt, ki mindenkit tett tönkre, s - szerinte ezért mit is érdemel. Ezután lehet majd "törvényt ülni".
mariaberta
Igazán? Neked mondta valaki? mert ilyenről még nem hallottam. Mi megelégszünk azzal, ha csak magánember lesz és hizlalja a pocakját

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.