Szövetségbe tömörültek a korrupció elleni küzdelem magányos harcosai, megalapították a Kelleszt, és minderről a tavaszi Arsenal–Hull City kupadöntő árnyékában beszéltek. Ha a korrupcióellenes harcnak vannak hazai hősei, azok mind ott gyülekeztek kedd délben egy újbudai sörözőben – illetve gyülekeztek volna, ha Karancsi Tibor nem kési le a vonatát. Horváth András, Hadházy Ákos és Vancsura István (ő is ex-NAV-os, mint Horváth), kiegészülve a közösségszervező Vágó Gáborral, nélküle írták alá a Korrupcióellenes Szövetség (rövidítve: Kellesz) szándéknyilatkozatát, és előtte ismertették a krédójukat is.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kata53
Helyes! Legyen csak! Csak már eredménye is legyen!
kata53
Helyes! Legyen csak! Csak már eredménye is legyen!
Toby
Mindenkivel össze kell fogni és nem osztozkodni, megsértődni, finnyáskodni, durcizni, a "majd mi egyedül is megmutatjuk a tutit" újabb és fájdalmasabb cumihoz vezet !
Közben gengszterék is tanulnak és felkészülnek, mozgosításban még jobbak, mert a birkahűség még a marhákat is egy karámba tereli !
JAJMÁR
A Nav-ban ott ülnek a korrupció miatt kitiltottak még mindig. Nagy szükség van erre a szövetségre, hallottam, hogy keresik őket konkrét adatokkal, bizonyítékokkal.
bencemacska
Hajrá mindenki, aki nem szereti OV-t és bandáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.