A veszprémi választókerület nemes préda, olyan jelölt kell oda, aki ismeri a helyieket és a problémákat, mert az ott élőknek másodlagos a kétharmad sorsa. Erről Navracsics Tibor uniós biztos beszélt az InfoRádiónak. A nem helyi bejelentkezőktől a választási kultúrát félti.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
"Elkeseríti az, hogy "az ember ápol egy kertet, majd megjelennek ott és keresztülmennek rajta." - fogalmazott a politikus az Aréna című műsorban. Navracsics attól tart, hogy választókerülete áldozatul esik azoknak, akik brahiból vagy taktikai megfontolásokból elindulnak az időközi választáson.
Elhiszem, hogy elkeseriti a fideszt, ha veszít, de a fenti idézet érvényes a földmutyikra is , pl.Kishantos vagy a "műkőrmős" vagy a hortobágyi...soroljam még... kellett volna tiszteségesen kormányozni, nem lo...
magyarbakancs
Navracsics: Másodlagos a kétharmad sorsa Veszprémben.
Igencsak telelehet a gatya ha ezt mondjátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.