Miniszteri tanácsadónak kérte fel Farkas Bertalan magyar űrhajós űrkutatót és vadászpilótát Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - közölte a tárca pénteken az MTI-vel. Azonban nem mindenki ilyen szerencsés, még 64 embernek veszítheti el az állását a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Minden felesleges ember kilőnek az űrbe talán?! Akkor stimmelni fog az alacsony munka nélküli és szegénységi mutató...
Manhattan
Az ittas vezetésért USA-ból kitiltott Farkas Bertalan ellen nincs kifogásuk! Ő dolgozhat a minisztériumban, nem lobogtatja a dossziéját a HÍRtv.
Juhász István
Egyetlem személy, akinek ki lett találva a : Magyar Népküztársaság Hőse Aranycsllaggal. Kapta még Kubaszov is. ...anno...K. Olga kérdezte tőle, mit tanácsolna szijas P.-nek az amcsikkal kapcsolatban, de egyetlen válaszötlete sem volt, csak félremagyarázott. Kiválóan ismeri Putykót is, tehát alkalmas erre a posztra. Nembeszélve a nygalm. dandártábornoki cimmel járó nyugdij mellé egy kis rásegités.
coyote3
Berci bácsin azért érződik már az időskori demencia jele. Vagy pusztán beállt a hazug seggnyalók népes táborába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.