Tagokat a nyugdíjpénztárból, kisrészvényest az MVM-ből, kutatót az MNB-ből, Molt az INA-ból, külföldieket a bankrendszerből. A kifúrások hete.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Az aktív korúak támogatását is levették (ami csak ledolgozott idő után jár) 28 ezerről 22 ezerre, jövőre meg 17- ezerre akarják.
Akkor mit várunk ezektől?
bencemacska
@1magyar: Ennél sokkal undorítóbb volt a munkanélküli segély majdnem 0-ra süllyesztése. Ezzel akadályozzák az új munkahely megkeresését és közben előidézik a család tönkremenetelét!
1magyar
@bencemacska: Maradjunk annyiban, hogy mindkét dolog undorító volt.
bencemacska
@1magyar: Igen, de az elsőből már következik a második!
1magyar
@bencemacska: Fordítva, miután lejár a 3 hónap munkanélküli segély, utána jön az aktív korúak támogatása.
bencemacska
@1magyar: Két malomban őrlünk. Ha 1+1 év lenne a munkanélküli segély ideje -aminek értékét az aktívak be is fizetik, de most már nem tartják külön nyilván -akkor könnyebben találnának munkát is meg nem is csúsznának le a támogatottak közé annyian!
Azért írtam elsőnek a munkanélküli segélyt, mert azt kurtították meg először, és ezzel növelték meg a második csoport létszámát, amelynek juttatását most kezdték kurtítani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.