Rendkívül későn érkezett meg a mentő egy agyvérzésgyanús nőhöz a hétvégén a 16. kerületben. A házból többen is hívták a mentőket, újra és újra telefonáltak, mert sokáig hiába vártak a segítségre.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Miközben a kormányzati kommunikáció időről időre mentőautó-vásárlásról számol be, a valóságban 2013-ban 29-el csökkentették a mentésben résztvevő autók számát. Ez a közép-magyarországi régióban három mozgósítható kocsival jelent kevesebbet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mert Magyarország jobban teljesít! A hölgy nyugodjék békében!
Győrfynek meg azt kívánom, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a várakozást! Micsoda cinizmus azt mondani, hogy "csak" 68 percet kellett várni! Ha a mentő időben ér oda, akkor az a nő még ma is élhetne!
lópicigáspár
Szégyen! Részvétem a családnak! Egyébként már azt is emlegették, hogy az után kapott agyvérzést, hogy a mentők megérkeztek!
Szimba
Másfél óra és 68 perc között mindössze 22 perc a különbség. Bagatell nem? Nehogy már Győrffy erre legyen büszke, hogy több mint 1 óráig tartott a mentőnek kiérnie a beteghez. Már a 22 perc is sok, tekintve, hogy a XVI. kerületben van mentőállomás, az Arany János utcában.
szaboria1
Nekem is meg kellett tapasztalnom milyen is ma a mentő szolgálat. A férjem tegnap már fél kómába volt az ügyeletes orvos azonnali szállítással utalta. A mentő 10 perc híján 2 óra alatt érkezett meg. A magyarázat azt volt nekik 2 óra alatt idő volt megadva. A mi papírunkon az azonnali szállítás volt.
A mai nap is érdekesen alakult a gyógyszerei miatt a vége az lett holnap viszem az összes gyógyszerét, mert nem tudják biztosítani.
papa.49
A Győrfi Pál ha kicsit is gerinces lenne kiborítaná a bilit, a faSzócskát meg rögtön be kellene zárni az ő regnálása alatt ment tönkre ennyire az egészségügy, MOST MÁR JÓ LENNE HA A HAZUDOZÁSNAK EGYSZER, ÉS MINDENKORRA VÉGE LENNE!!!
36
@papa.49: Addig kellünk amíg a számlákat, adókat, hiteleket fizetjük. Azután ki nem mondottan, de vihetnek a rokonaink a temetőbe.
Győrfi és Szócska, soha nem járt szerintem, mondjuk egy vidéki kisvárosi kórházban sem.
Feledtetik azt is, amikor pár éve, ha jól emlékszem talán, 2 ezren orvosok ügyvédi letétbe tették a felmondó levelüket és érvényesíteni akarták, ha a szaktárca nem emeli jelentősen a fizetésüket. Volt egy nagyszájú szóvivőjük is. Vajon miért tünt el az a csákóka is?! Kortárs orvos barátom is közöttük volt. Befogták a száját, több műtéttel, majd hozzáirányították a jattoló gyógyult embereket. Sőt. Betették mellékállásban egy közeli járási székhelyre, helyettesítő orvosnak. Persze, ott is jattal. Na ugye, meg lehetne itt szervezni azt, hogy meg tudjon élni az orvos és a gyógyítás is menjen, csak akarás kérdése. Pedig már Norvégiába készült, mert szakvizsgázott nemzetközire is, németül és angolul is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.