Ingatlanok nélkül csaknem 9 millió forint pénzügyi vagyonnal rendelkeznek a magyar családok átlagosan összegezték a kormányközeli statisztikusok boldogan a múlt héten nyilvánosságra hozott elemzésükben. Igaz az összes banki tartozással együtt ez a szám 6 és félmillióra…

Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Átlag az is amikor a család átlagéletkorát számolva a 80 éves nagypapa és a 8 éves unoka életkorát vesszük. Átlagban 44 évesek, a legszebb férfikor.
Hát ez is így van. Pár ezer nagyon-nagyon gazdag és sok millió koldus átlagmegtakarítása
9 millió forint. El lehet képzelni, hogy a felső réteg mennyire gazdag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Sziszifusz: A nagypapa és az unoka átlag 44 évesek,még sem tud egyik sem b...ni.:-)))
Cicamama55
Mondjuk egy átlag kiszámításához, mindenkinek az adatára szükség lenne, nem csak a milliomosokéra! Csak abban a körben tartom reálisnak ezt az adatot, az egész ország népére kivetítve egy újabb hazugság, megy a lébe a többi mellé...
JAJMÁR
Pedig biz' a mienk az, csak ők költik el !
nemjoezigy
@tivoli: december 1., 18:38: "És mennyi a fejenkénti tartozása?
~2.5 millió Ft:
"Ingatlanok nélkül csaknem 9 millió forint pénzügyi vagyonnal rendelkeznek a magyar családok átlagosan összegezték a kormányközeli statisztikusok boldogan a múlt héten nyilvánosságra hozott elemzésükben. Igaz az összes banki tartozással együtt ez a szám 6 és félmillióra szelídül..."
Ezen ismeretek birtokában még nagyobb aljasság a bankmentés és a devizamentés. A bankmentésekkor az állam-nép pénzét pumpálják a bankokba, és óriási pénzeket tesznek el a vezetőik.
A devizások-forintosok a bankok ellen esetében azt ígérte ez a tetves-tolvajbanda-kormány, hogy a veszteség megoszlik a résztvevők közt. Adós-hitelező-mnb (mint az állam képviselője).
És mi lett belőle? A nép bukott, a hitelező bankokat nem tudom, de nem is érdekel, mert sok embert juttattak koldusbotra, és eddig nyertek. Az mnb pedig 136 milliárdot nyert az üzleten.
MEGINT HAZUDTAK!
pbalage
Énszerintem átlagosan minden "magyarnak" 9847921384759823745892345 forint van a számláján.
A többi az tuti, hogy nem "magyar".
Mindzsi
...és minden embernek van 2 hektár földje...
ki lehet számolni - szárazföld területe = 148 939 100 km²

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.