A Index videójában az látható, hány különböző módon magyarázzák meg a fideszesek, hogy Simicska Lajos nem lenne jó Veszprémben.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Horizont: Sajnos, úgy gondolom, hogy ezt csak parasztvakítás, elterelés, sok volt a genny "takarékoséknál" mostanában, mert a hivalkodó pofátlanság náluk nincs határa, ahogyan azt Pokorni Nem Sokáig Fidesztag Zoltán is megmodta, bár nem így fogalmazott.
Ezeket kompenzálni már nagyon kevés a rezsihülyítés !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@vukkocska: El tudod te azt képzelni,hogy egy üzletember,be ül az országgyűlésbe a tökét vakarni az üzlet helyett? Ez semmi más mint a szavazatok megosztása! Remélem a Veszprémiekben lesz ,annyi józan ész ,hogy ezt át lássák!
vukkocska
@mate03: Van most Veszprémnek egy jó jelöltje. Remélem ezt az ottani lakosok is megértik. Többször leírtam a véleményemet: ha Simicska indul, és a Fidesz is indít önálló jelöltet, egymást oltják ki, egymást gyengítik. A lehető legjobb koreográfia.
kukac50
Remélem Veszprémben lakó független jelöltre szavaznak,
gulyasgyula
@vukkocska: SAjnos én nem látom azt a " jó " jelöltet . Egy szerény fiatal tanárt látok és attól tartok egy ilyen kemény helyzetbe Ő kevés lessz . Jellemző egy KB: 60000 lakosu városba nincs egy keményebb ,karakteresebnek tünő jelölt..Remélem tévedek !!
36
@Bercifiu: Zalából és Győr-Moson Sopron megyékből, rengeteg...FIDESZ-es. Ez fix.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.