A Index videójában az látható, hány különböző módon magyarázzák meg a fideszesek, hogy Simicska Lajos nem lenne jó Veszprémben.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Horizont: Sajnos, úgy gondolom, hogy ezt csak parasztvakítás, elterelés, sok volt a genny "takarékoséknál" mostanában, mert a hivalkodó pofátlanság náluk nincs határa, ahogyan azt Pokorni Nem Sokáig Fidesztag Zoltán is megmodta, bár nem így fogalmazott.
Ezeket kompenzálni már nagyon kevés a rezsihülyítés !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Csak a pénzére volt és van szükség? Hiszen ő volt az aki anno megmondta: "most mi következünk" Ha eddig a fidesz jól jövedelmező háttér embere volt, most mi a bajuk vele? Lehet, hogy ő is megelégelte Orbán tombolását? Úgy érzem, remek előadásban lesz részünk.
Toby
@mariaberta: Van más "szép emlék " is erről a gyökér oligarcháról. Amikor az apja meghalt, ezt üzente az akkori kormánypártnak:

" Apám halálát okoztátok ! Isten irgalmazzon nektek ! "

Hogy valójában miktől hunyt el id. Simicska, azt senki nem tudja rajtuk kívül.
gulyasgyula
Csak ne hogy a végén egy nagy egymásnyakába borulást látjunk ..
volvós
Csepregi " kisasszony " szájáról a nyál leolvasztotta a rúzst ?
Dr. Felipe
A talicska lajoska kijött a fényre rendesen, szerintem majd kap ő is valamit a paksi mutyiból 15 évre titkosítva és visszamegy az árnyékba.
Toby
@Horizont: Elterelés! Túl sok volt a társadalmat hergelő balhé és pofátlanság més most azt akarják megmutatni, hogy minden házasságban azért vannak összezördülések is!
Nem komoly a műsor, orbán és sumácska egymás farkán lógnak.
Dr. Felipe
Ejj de szép is lenne ha pont talicska lajoska borítaná a szaros kártyavárat.
Toby
@Horizont: Sajnos, úgy gondolom, hogy ezt csak parasztvakítás, elterelés, sok volt a genny "takarékoséknál" mostanában, mert a hivalkodó pofátlanság náluk nincs határa, ahogyan azt Pokorni Nem Sokáig Fidesztag Zoltán is megmodta, bár nem így fogalmazott.
Ezeket kompenzálni már nagyon kevés a rezsihülyítés !
KERKA
Zene füleimnek, mert mi sem kérünk Simicskából:))
Toby
@KERKA: Sumácskából csak a krokodilok kérnek, bár minden szir-szart azok sem esznek meg !
nemkati
@Toby: ma, 19:37
'Amikor az apja meghalt, ezt üzente az akkori kormánypártnak:
" Apám halálát okoztátok ! Isten irgalmazzon nektek ! " '

Az akkori kormánypárt a Horn-kormány volt. Azok támadásai miatt halt meg az apja és az apósa? Mivel támadták akkoriban a két öreget?

Tetszik Válasz erre Jelentem
karma1
@Toby: Szerintem az idos koratol, nem? Hiszen ifjabb simlicska se rozsaszintalpu kolok mar...:o))
karma1
Na, ebben legalabb egyetertunk: a jobberzesu balosok sem...:o)))
nemkati
@karma1: Utána számoltam, a fidesznyikek a '60-as évek elején születtek, a szüleik tehát kb a '30-as években. Vagyis a század(ezred)fordulón 70 körül lehettek. Ez a kor akár indokolhatja is a halálukat, de nem feltétlenül - ennél sokan jóval tovább élnek. Simicska mindenesetre az akkori, a Horn-kormány támadásait jelölte meg apja halálának okáért. Hogy a kormány mivel támadta az apját, azt nem tudom, de ha tudja valaki, hát ne habozzon elmesélni. Mindenesetre az az egy biztos, hogy akkoriban robbant ki a Kaya Ibrahim-Josip Tot-ügy. De elfogadom, ha valaki meggyőz, hogy rosszul kombinálok.
nyanya001
Miért ? A nem fideszesek talán kérnek belőle ?
mariaberta
@Toby: Igen erre is emlékszem, de a dolgok jelenlegi állása szerint ezt az üzenetet most más is magára vonatkoztathatja. Hát változnak a dolgok, és a nagy marha barátságnak is vége szakadhat, különösen akkor, ha a barát túlságosan mohó.
mariaberta
Ja, és akár kérnek, akár nem, bejelentkezett!!!
vukkocska
Ha a Fidesz indít önálló jelöltet, akkor komolynak lehet venni Simicska indulását. Ha nem indít, akkor csak kamu az egész, így akadályozzák meg, hogy az ellenzék nyerjen. Rettegnek, hogy elveszítik a 2/3-ot, s ez mindent megér nekik. Ha pedig februárig dömpingben gyártják/módosítják a 2/3-os törvényeket, akkor szintén fosnak. Két hónap, és ki fog derülni, mi a helyzet, aztán már csak egy hónap marad a választásig. Akkor jön az igazi mocsok.
Juhász István
Baromi egyszerű a helyzet Veszprémet illetően. Nem is kell ide választásnak lennie. A jelenlegi 2/3 -ad hoz a Parlamentben egy többségi döntést, egyéni képviselői inditványra, hogy - mivel Navrasics fideszes volt, szálljon át a fideszre az örökség, és ők döntsenek a hiánypótlásról. Igy biztosan megmarad az a bizonyos 2/3.
human
Ebből az egészből az a következtetés vonható le, hogy egyszerűen fideszes gazdasági szereplők féltik egymástól az érdekeltségeiket. És hogy hol marad a népért, az emberekért való szolgálat? A kormány ezen feladata az elsődleges helyről az utolsó helyre szorult.
Sziszifusz
@vukkocska: 22:48
Szerintem is, csak színjáték ez a Simicska féle veszprémi indulás.
Senara
Nem félnek a kétharmad elvesztésétől . Megvesznek egyet a függetlenekből . Nem emberek politikusok ülnek a parlamentbe ! Felvilágosodásnak bármi '"áron"
Toby
@nemkati: A "két öreget" a kutya sem ismerte, legfeljebb a környezetük, Sumácska arra utalhatott, hogy már abban az időben is támadásoknak volt kitéve a "makulátlan tisztessége" és vélhetően ezt vette mellre az "örege" de ezt így nem mondta ki !
Toby
@karma1: Nem tudni, hogy végelgyengülésben hunyt el Sumácska apja, vagy betegség következményeként, de az ominózus mondatra emlékszem, mert én is kerestem a közvetlen kapcsolatot a haláleset és az akkori kormány között.
szöszmösz
Simicska csak megtervezett koreográfia, mellesleg meg teljesen mindegy ennek a cinikus,arrogáns műveletlen tahókból álló kormánynak a 2/3-ad. A "plebejus" kormány
nem ér rá a plebejusokkal foglalkozni beteges harácsolásuk közepette.
pbalage
átjelentkezek Veszprémbe és kibaszásból rá szavazok, ha mégis indul.
nemjoezigy
@Horizont: tegnap, 20:34 "Azt mondod megint átbaccák a fejünket ? Pedig már szolidan örülgettem :)"
@Toby: tegnap, 20:39
Több olvasata, értelmezése van ennek a hírnek. Én úgy gondolom, hogy megint az oszd meg és uralkodj elvet akarják ezzel a jelöléssel elérni.
Mert:
1. aki a fidesz ellen akar, mert hisz nekik, az ezért szavaz a simlisre
2. aki a választókerület érdekében, a pénz és a kormánykapcsolat miatt az ezért szavaz a simlisre.
3. más fideszes nem indul, ezért a fideszes rá szavaz, a mi kutyánk kölyke
Tehát, ha a simlis nyerne, azzal a fidesz nyerne. Simlis=fidesz, akárki akármit mond.
gulyasgyula
@vukkocska: Ha Simicska nyer -ha fidezses nekik mindegyik jó ,csak elenzéki ne nyerjen..Szerintem Simicska azért jelölteti magát hogy megoszák a szavazókat ..
VESZPRÉMIEK figyeljetek mert átlesztek verve !!!Meg az orzság is ...A 2/3 -ért minden
megfognak tenni ..
Bercifiu
Kíváncsi leszek rá, hány új lakosa lesz Veszprémnek a jövő év elején?
rosalinda57
Na Veszprémre lehetne fókuszálni az ellenzéknek, függetleneknek - de összefogva már most ! Elérhető a 2/3 -ad bukása, de csak így !!! Igazi vezetők kellenek, akik minden rész mozzanatot megterveznek és sikerülhet a tervük.
vukkocska
Ha Simicska nyer, belül a függetlenek közé, mert függetlenként indul. Simicska a jobboldali szavazókat osztja meg, nem a baloldaliakat, és ebben én látok egy kis pozitívumot is. A kérdés, hogy van-e bunda Simicska jelöltetésében Kiderül azzal, hogy a Fidesz indít-e önálló jelöltet. Ha nem, akkor Simicska változatlanul a Fidesz embere, és majd megbundázzák, hogy Simicska beülhessen a Fidesz padsoraiba. Egyébként: - idézet - "Veszprémiek figyeljetek, mert át lesztek verve". :)
bencemacska
@Toby: ma, 07:21
Éppen Fidesz kormány volt! De az ellenzék támadta az APEH elnököt (és helyettesét)
Toby
@bencemacska: Igazából a patkány mondata maradt meg.
vukkocska
Ja, a fenti írásomat - 12.54 - gulyasgyula- nak címeztem. :) Szintén 12.54-kor. @gulyasgyula:
gulyasgyula
@vukkocska: Neked legyen igazad , de én azért a Simicska szaváért nem harapnám meg az újjam ..Lehet hogy én rosszul látom de lehet ez egy nagy sziházi alakitás is ...
vukkocska
@gulyasgyula: Bármi megtörténhet és annak ellenkezője is. Én sem harapdálnám az ujjaimat. :)
Desischado
Parasztvakítás az egész! Láttam képen együtt orbánnal vígan szotyoláztak, nevetgéltek! Szerintem is a fidesz embere ő, és ha isten ne adja nyerne, villámgyorsan kiderülne a gyalázat. Veszprémiek figyelem! Ne hagyjátok magatokat becsapni!
mate03
@vukkocska: El tudod te azt képzelni,hogy egy üzletember,be ül az országgyűlésbe a tökét vakarni az üzlet helyett? Ez semmi más mint a szavazatok megosztása! Remélem a Veszprémiekben lesz ,annyi józan ész ,hogy ezt át lássák!
vukkocska
@mate03: Van most Veszprémnek egy jó jelöltje. Remélem ezt az ottani lakosok is megértik. Többször leírtam a véleményemet: ha Simicska indul, és a Fidesz is indít önálló jelöltet, egymást oltják ki, egymást gyengítik. A lehető legjobb koreográfia.
kukac50
Remélem Veszprémben lakó független jelöltre szavaznak,
gulyasgyula
@vukkocska: SAjnos én nem látom azt a " jó " jelöltet . Egy szerény fiatal tanárt látok és attól tartok egy ilyen kemény helyzetbe Ő kevés lessz . Jellemző egy KB: 60000 lakosu városba nincs egy keményebb ,karakteresebnek tünő jelölt..Remélem tévedek !!
36
@Bercifiu: Zalából és Győr-Moson Sopron megyékből, rengeteg...FIDESZ-es. Ez fix.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.