Az Országgyűlés mai ülésén megemlékezett a múlt héten elhunyt Kapolyi Lászlóról, az MSZP volt képviselőjéről, majd a képviselők - más témák mellett - a multiknak adott kormányzati támogatásokról, a pápa strasbourgi felszólalásáról, a magyar külpolitikáról és a gazdasági növekedésről kérdezték napirend előtt a kormány tagjait.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Van önérzete a sok becsületes fidessnyiknek...Miket meg nem tudok:-)))
Szimba
L. Simon leszögezte : a magyar gazdatársadalom mögöttük van - kikből áll most a földmutyi után a magyar gazdatársadalom? Csupa haverból, strómanból, urambátyámból, rokonokból. Még szép, hogy mögöttük vannak. "soha nem látott mértékben adott földet a gazdáknak." -és soha nem látott mértékben elvett. Lsd. Várady András.
L. simon megnyilvánulása az atv szabad szemmelben:
-Az urizálással kapcsolatban elmondta: tartózkodni kell azoktól a dolgoktól, amik joggal idegesítik az embereket.
- „nem a politikusok emelgetik fel a karjukat és mutogatják, hogy az órájukat, hogy tessék lefotózni, milyen órát örököltem a dédpapától, hanem lefotózzák, és utána nem átallják azt írni, hogy XY Rolex órát villantott.”
-Giró-Szász András meggazdagodásával kapcsolatos kérdésre úgy reagált az államtitkár: nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják.
-Azzal kapcsolatosan, hogy mennyibe fog kerülni a Karmelita kolostor felújítása, ahová Orbán Viktor és hivatala fog költözni, L. Simon elmondta: „sokba fog kerülni, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni.”
lsimon a dupla 0.
nyanya001
Csak hozta a szokásos tahó formáját !
Toby
Nem történt más, mint kövér-durung lászló felriadt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.