A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) Simon Gábornak, az MSZP volt elnökhelyettesének februári, gyanúsítotti kihallgatásakor elrendelte a politikus bécsi bankszámlájának ideiglenes zár alá vonását – mondta Nagy Andrea, a KNYF szóvivője újságíróknak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi zárt ülése után.

Múlt pénteken Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke kezdeményezte, hogy a testület ülésén tárgyalják a Simon-ügyet. A politikus elmondta, elsősorban arra kíváncsi, hogy az MSZP volt elnökhelyettese milyen forrásból tudott befizetni a közelmúltban 128 millió forint adóhátralékot.

Nagy Andrea az ülés után elmondta: mivel a zár alá vételt külföldi bankszámlán lévő összegre kellett elrendelni, ahhoz, hogy a bíróság megalapozottan tudjon dönteni, jogsegélykérelmekre volt szükség. A bíróság minden adat és bizonyíték birtokában szeptember 10-én rendelte el a Simon Gábor bécsi bankszámláján lévő vagyon zár alá vételét, és a határozat november 17-én a másodfokú bíróság döntésével emelkedett jogerőre – közölte az ügyészségi szóvivő.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a nagyon ostoba Németh, simán megkérdezhette volna Polt Elsímítunk Tisztába Teszünk Minden Gennyes Ügyet Pétert, az a szépség is megmondhatta volna neki a tutit, de Németh Bukik a Rezsi Szilárd szerepelni akart egy kicsit !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Souky Sanjay
Arra azért nagyon kíváncsi vagyok,hogy az osztrákok mit fognak erre lépni.Azért,mert valaki ír nekik egy levelet,attól azt még magasról leszarják.
Desischado
Érdekelne, hogy a rablóbanda tagjainak mikor zárolják a számláit? Ez megint csak a lejáratás szintjén mozog, ahogy fideszéknél szokás!
szöszmösz
Családi összefogás és kölcsön- van még a tarsolyban! :)
mate03
@Desischado:Nem tudod? A szülők becsületes munkája után örökölték! Meg a kereszt apa ( nem Pintér-re) gondoltam,adott kölcsön.Sőt volt aki lottón nyerte!De olyat is hallottam ,aki gázszerelőként lett milliomos!
karma1
MEG EGYSZER? Mert egyszer mar zaroltak, mikor kirobbant az elso "balhe" vele kapcsolatban...

Ugyesek ezek a magyar oknyomozo fijjuk,... Akkor lehet folytatni a zarolast a zorban, szijjasp.,lezerjanko, kosapubi, rogantonyo meg az osszes offshore lovag vagyona tajekan,...

Ja, hogy az o vagyonuk Svajcban van? Hat nem azert utaztak oda mindannyian, mint a mergezett egerek, mert allitolag Svajc fel fogja oldani a banktitkot, mert megigerte a potrohos csutinak? Hat megse???

Elobb fog piros ho esni...
coni
5 éve nyert választást a Fidesz Hagyó Nokiás doboza miatt. Azóta kiderült nem is volt nokiás doboz csak rágalom hadjárat, a tanúk visszaléptek. A Simon ügy is ugyanígy fog zárulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.