A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) Simon Gábornak, az MSZP volt elnökhelyettesének februári, gyanúsítotti kihallgatásakor elrendelte a politikus bécsi bankszámlájának ideiglenes zár alá vonását – mondta Nagy Andrea, a KNYF szóvivője újságíróknak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi zárt ülése után.

Múlt pénteken Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke kezdeményezte, hogy a testület ülésén tárgyalják a Simon-ügyet. A politikus elmondta, elsősorban arra kíváncsi, hogy az MSZP volt elnökhelyettese milyen forrásból tudott befizetni a közelmúltban 128 millió forint adóhátralékot.

Nagy Andrea az ülés után elmondta: mivel a zár alá vételt külföldi bankszámlán lévő összegre kellett elrendelni, ahhoz, hogy a bíróság megalapozottan tudjon dönteni, jogsegélykérelmekre volt szükség. A bíróság minden adat és bizonyíték birtokában szeptember 10-én rendelte el a Simon Gábor bécsi bankszámláján lévő vagyon zár alá vételét, és a határozat november 17-én a másodfokú bíróság döntésével emelkedett jogerőre – közölte az ügyészségi szóvivő.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a nagyon ostoba Németh, simán megkérdezhette volna Polt Elsímítunk Tisztába Teszünk Minden Gennyes Ügyet Pétert, az a szépség is megmondhatta volna neki a tutit, de Németh Bukik a Rezsi Szilárd szerepelni akart egy kicsit !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ez a nagyon ostoba Németh, simán megkérdezhette volna Polt Elsímítunk Tisztába Teszünk Minden Gennyes Ügyet Pétert, az a szépség is megmondhatta volna neki a tutit, de Németh Bukik a Rezsi Szilárd szerepelni akart egy kicsit !
rumpundli
"milyen forrásból tudott befizetni a közelmúltban 128 millió forint adóhátralékot"???
Hát, a szüleitől kapta kölcsön! Vagy nem igy szokás?
human
@rumpundli: Vagy lottón nyerte. Ez is trendi a fidesznél mostanában.
Souky Sanjay
Arra azért nagyon kíváncsi vagyok,hogy az osztrákok mit fognak erre lépni.Azért,mert valaki ír nekik egy levelet,attól azt még magasról leszarják.
Desischado
Érdekelne, hogy a rablóbanda tagjainak mikor zárolják a számláit? Ez megint csak a lejáratás szintjén mozog, ahogy fideszéknél szokás!
szöszmösz
Családi összefogás és kölcsön- van még a tarsolyban! :)
mate03
@Desischado:Nem tudod? A szülők becsületes munkája után örökölték! Meg a kereszt apa ( nem Pintér-re) gondoltam,adott kölcsön.Sőt volt aki lottón nyerte!De olyat is hallottam ,aki gázszerelőként lett milliomos!
karma1
MEG EGYSZER? Mert egyszer mar zaroltak, mikor kirobbant az elso "balhe" vele kapcsolatban...

Ugyesek ezek a magyar oknyomozo fijjuk,... Akkor lehet folytatni a zarolast a zorban, szijjasp.,lezerjanko, kosapubi, rogantonyo meg az osszes offshore lovag vagyona tajekan,...

Ja, hogy az o vagyonuk Svajcban van? Hat nem azert utaztak oda mindannyian, mint a mergezett egerek, mert allitolag Svajc fel fogja oldani a banktitkot, mert megigerte a potrohos csutinak? Hat megse???

Elobb fog piros ho esni...
coni
5 éve nyert választást a Fidesz Hagyó Nokiás doboza miatt. Azóta kiderült nem is volt nokiás doboz csak rágalom hadjárat, a tanúk visszaléptek. A Simon ügy is ugyanígy fog zárulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.