Ha valaki tudni akarja, honnan fúj a szél Portik-ügyben, akkor Szilvásy György volt titokminisztert és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kell megkérdeznie – jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az MTI-nek.

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper aznapi tárgyalásán arról beszélt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást.

Rogán Antal hangsúlyozta: Portik Tamás egy rengeteg bűncselekménnyel – a többi között gyilkossággal – megvádolt bűnöző. Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen – jelentette ki. "Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással, hanem Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere, Szilvásy György" – hangoztatta a fideszes politikus, jelezve: aki tudni akarja, hogy honnan fúj a szél, annak ebben az ügyben is a két szocialista politikust kell megkérdeznie.

Megjegyezte azt is: hangfelvételek formájában bizonyíték is van arra, hogy Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat. Rogán Antal felidézte, azon az ő neve is elhangzott.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Antónió rogánó, ezt a szart már nem tudod lemosni magadról, rád száradt örökre. Hiába erőlködsz az arany WC keféddel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Antónió rogánó, ezt a szart már nem tudod lemosni magadról, rád száradt örökre. Hiába erőlködsz az arany WC keféddel.
nyanya001
Na ez a másik akinek felszívódott a gerince !
Gerinctelen csiga !

Folyékonyan hazudik, csak a vagyonbevallására kell gondolni,
semmit nem szégyell, csak megmaradjon a húsosfazék mellett !
nezelodo
Rohadt szerencséje, hogy Portik nem lelkész, és nem eskette, és keresztelte a gyerekeit. Bár ezeknél még a pajuk megtagadása is természetes.. A volt barátaik akinek a hátán felkapaszkodtak, meg mehetnek a levesbe, okkal, és ok nélkül, ha már lejárt a "szavatosságuk".
karma1
Hat persze hogy nem rogan talalkozott rendszeresen Portikkal, hanem Portik talalkozott vele... Ilyen ecceru!
Persze, amikor sullyed a hajo , a patkanyok szetszaladnak...
prielle
Tartom magam Rogán kijelentéséhez, aki egy bűnöző szavának hitelt ad, vessen magára! Nem hiszek Rogán Antalnak!
jegor
Nekem Pintér Sanyi ugrik be,Amikor megkérdezték tőle:Ön találkozott Clodóval?Igen,de akkor nem tudtam hogy ő a Clodó!Csipás Tóni sem tudta hogy ő a Portik.
joopapa
Te arogáns tonyo, nem a Gyurcsányék adtak a Portik élettársának occsóért üzletet hanem te! És elég gyerekes e za védekezés, te agyalágyult!
nezelodo
"jegor
Nekem Pintér Sanyi ugrik be,Amikor megkérdezték tőle:Ön találkozott Clodóval?Igen,de akkor nem tudtam hogy ő a Clodó!Csipás Tóni sem tudta hogy ő a Portik."

Sanya bá'-t az olajos Nógrádi gyereke sem láthatta a tanyájukon, a pénzzel töltött táskájával együtt elfele, mivelhogy a Sanya bá' se látta őt! Tökéletesen meggyőző érvelés a bíróságon!
karma1
@nezelodo: Gondolhatod: ha valaki becsukott szemmel vegig tudja csinalni ezt a tranzakciot, akkor tenyleg nem is lattak egymast, igaz?...:o)))

Valoban gyerekes kiserletezes az igazsag eltagadasara...:o(((
rosalinda57
Attól még,hogy nem rendszeresen találkoztak, attól még találkozniuk kellett. Ha másért nem az üzlettárs miatt. Ja - ha Portik megemlítette az öreg Pintért, akkor néminemű köze lehetett neki is az egészhez !
mate03
@joopapa: Simont minden vád alól felmentették! Toncsi!? Innen kérdem!? Téged kifog felmenteni? Talán a felettünk lévő,ha a letöltendő tíz év alatt sokat könyörögsz hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.