A Simicska érdekeltségébe tartozó Hír Tv-nél megpróbálják magukhoz kötni a munkatársakat, nehogy átcsábítsák őket és a segítségükkel felépítsenek egy ellen-Hír TV-t a köztévénél – írja a hvg.hu.

Több műsorvezetőt, szerkesztőt azzal keresett meg a csatorna, hogy át kellene írni a munkaszerződésüket, amelynek új változatában leszögeznék: ha kilépnek a cégtől, másfél éven keresztül nem helyezkedhetnek el rivális médiánál – értesült a hvg.hu.

A lap szerint kettő forgatókönyv lehetséges: vagy újabb átszervezés és fizetéscsökkentés várható a televíziónál, vagy pedig a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó csatornánál így próbálják megakadályozni, hogy a tévé tapasztalt munkatársaiból építsen ki a közmédia egy "ellen-Hír TV-t".

Az egyik műsorvezető elmondta, eléjük tettek egy szerződést, amiben kikötik, 18 hónapig nem helyezkedhetnek el rivális cégnál, ha elhagyják a Hír TV-t, ellenkező esetben 6 hónapnyi fizetésüket kell kifizetniük.

A tévénél dolgozó források szerint főleg az ismert neveket, a cég számára nehezen nélkülözhető műsorvezetőket, szerkesztőket próbálják "röghöz kötni" – írja a lap.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@soljanka: Van radikális módszer is a vizsgálatok megindítására a tömeg erejével. Orbán megmondta 2010-ben, hogy erőből fog politizálni. Következésképp ő is csak az erőből ért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
@human: Ha még lesz mit vizsgálni. Volt egy első orbán kormány 1998-2002 között. Volt ott Josip Tot meg Kaya Ibrahym ügy. Meg volt ott Simicska APEH elnök, hosszú bájtok éjszakája. Gondolod hogy másfél hónap nem volt elég a kompromittáló anyagok eltüntetésére? Horváth András arról beszél hogy egy ideje ezerrel mennek a NAV-nál az irat megsemmisítők.
Desischado
Én is reménykedem Horváth Andrásék sikerében! Ha megalakulnak és nekiállnak kivizsgálni a korrupciós ügyeket, na, akkor fogunk nézni, hogy milyen mocskos ügyek vannak itt! Ami meg talicska lajost meg orbánt és a rémtv-ét illeti, örül a szivem, ha egymásnak esnek! Hajrá, nyírják ki csak szépen egymást! Sok sikert!
mate03
@magyarbakancs: Csatlakozom a véleményedhez!
human
@ilos: Horvát miért lenne sértődött? Nem értem ezt mire írod. Üres zöld dossziét meg nem szokott a rendőrség lefoglalni. Ezt is rosszul tudod. Horvát András pedig szakértő, mert pont az áfacsaló cégek felderítése volt a feladata a NAV-nál. Ezt is rosszul tudtad.
Az adófizetők pedig vizsgálatot akarnak és ezt kiharcolhatják. A fideszre és az mszp-re az ügyben valóban nem lehet számítani, de Horvátékra (Korrupcióellenes Szervezet) és mondjuk a PM-re igen.
ilos
@human: Nagyon tájékozottnak érzed Magad, pedig ez a stréber Horváthnak egyáltalán nem ez volt a feladata, csak beleverte az orrát minden szarba. Jogtalanul letöltött például több ezer oldalt, amihez munkakörileg semmi köze nem volt. Már ez maga megérne néhány évet a Markóban. A sértődöttség meg onnan lehet, hogy a fentiek miatt kivágták, mint a macskát. Gondolom Te se szeretnéd, ha az adataidban turkálna valaki, pláne ha valamelyik ellenfeled megbízásából. Amúgy a félig tájékozott ember a legrosszabb, most ez nem Rád, hanem Horváthra értem :)
human
@ilos: Mikor rúgták ki Horváth Andrást? Te melyik dimenzióban létezel :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.