A német Családi Vállalkozásokért Alapítvány vezetője szerint a magyar kormány nem költekezett erején felül, hanem a megvalósítható dolgokra koncentrált, ez pedig példa lehetne más, válság sújtotta uniós tagállam számára is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
A német Családi Vállalkozásokért Alapítvány vezetője szerint a magyar kormány nem költekezett erején felül, hanem a megvalósítható dolgokra koncentrált, ez pedig példa lehetne más, válság sújtotta uniós tagállam számára is...Orbán ide vitte bemutatni a lányát ?Példa lehetne más, válság sújtotta uniós tagállam számára is Brun-Hagen Hennerkes , nem lesz példa mert egyetlen európai demokrácia nem engedi meg , hogy családi vállalkozásként használja javait a miniszterelnök és csapata
silber13
Mindig gyanítottam, hogy a németek között sok az agyilag károsodott
coyote3
Javaslom neki, hogy jöjjön ide és vállalkozzon...:)
soljanka
Na akkor itt az aznapi beszámoló a látogatásról, gyorsfordításban: :

"Húsz perc késéssel érkezik, de ez nem változtat semmit az eltökéltségén. Péntek délután, Baden-baden: kékfényű jelzéssel halad el a magyar miniszterelnök konvoja a luxus kategóriájú Brenner Park Hotel előtt.A budapesti vendég pár perce érkezett több miniszterével és államtitkárával. Ez nem egy hivatalos államközi látogatás, hanem csak egy privátlátogatás, ezért nincs is itt senki sem az állami, sem a tartományi politika oldaláról, még Mergen főpolgármester is távolmaradt. Vajon rosszra gondol az, aki azt hiszi, hogy a kormányzat nem akarja, hogy köze legyen ehhez a kétes politikushoz és Unuió kritikushoz. "

Az MNO-ban említett interút nem találtam a német oldalakon.
www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.orban-in-baden-baden-ungarns-regierungschef-auf-werbetour.dbed119a-cf84-47cb-bc99-bd8b7b2980e6.html
soljanka
szóval az mno ezt a hírt vajon miért nem vette át?
leszúrt rittberger
Végre találtak egy nevenincs, sehol nem hallott szervezetet, aki elismeri Orbánt :DDD

Amúgy meg a vezető költözzön a stadionokban, ha szerint Orbán "a megvalósítható dolgokra koncentrál".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.