Magyarországon zéró tolerancia van az adócsalásokkal és a korrupcióval szemben – jelentette ki Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus azt mondta, az elmúlt időszakban a baloldali kispártok részéről, "megtámogatva ezt az amerikai kormányzat itteni képviselőjével", olyan állítások hangzottak el – konkrétumok nélkül –, amelyek azt a képet próbálják kialakítani, mintha Magyarországon általánosságban zajlanának adócsalások.

A tény az – folytatta a szóvivő –, hogy az adóhatóság több ügyben is nyomoz, így például az étolajgyártó Bunge Zrt. ügyében, amelyben már többen előzetes letartóztatásban vannak.

Tuzson Bence emellett kitért egy másik, egy nagymegyeri vállalkozó által felfedett áfacsalási ügyre is. A férfi naplója és vallomása szerint "a Gyurcsány-kormány időszakában (...) zajlottak le ezek a csalások" országhatáron átívelve – mondta a szóvivő, megjegyezve, hogy ez a vállalkozó "kapcsolatban állt Welsz Tamással is, aki jó ismerőse volt Simon Gábornak", az MSZP volt elnökhelyettesének.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Jajistenem !! Még mindíg fáj az oldalam a röhögéstől !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Megint jott egy pongyolan iro ujsagiro, aki lekottazta a nepeknek, hogy mit is mondott vezeto partunk, tehat figyeljetek: nem az ADOCSALOKKAL szemben nem elnezoek, hanem az ADOCSALASSAL szemben!!!

Ez pedig azt jelenti, hogy adocsalokat NEM fognak leleplezni, mert azok 99.98 %-ban fideSS-esek, de ADOCSALASSAL peldaul nagyon jol lehet b@szogatni Gyurcsanyt, Bajnait, mindegy, kit, csak NE fideSS-es legyen...

Ugy aljasok ezek , ahogy vannak...:o(((
human
Az amerikai ügyvivő elmondta, hogy azok a hivatalnokok lettek kitiltva akik közvetlenül részt vettek korrupcóban vagy tudtak a krrupciókról, de nem tettek ellene semmit.
Mivel Vida Ildikó ki van tiltva, ezért ezek közé tartozhat. Ha ártatlan akkor saját érdeke, hogy vízumot kérjen és a vádakat megismerve tisztázza ártatlanságát :) Ha pedig sáros, akkor nem tehet mást, mint amit eddig. Húzza az időt.
A magyar adófizetőknek viszont a legjobb megoldás az lenne, ha független szervezet vizsgálná át a NAV eljárási gyakorlatát az áfacsalások ügyében. Ellenzéknek ehhez elég hatalma nincs, a kormány természetesen nem érdekelt ebben. Ezért csak a tömegmegmozdulások tudják kiharcolni a vizsgálatokat.
papa.49
Nem látom hogy a nógrádmegyeri kancigányt bebaxták volna dutyiba a nejével együtt igaz csak huszonegynéhány millióval lógnak már vagy 3 éve, mindez a ,,zéró tolerancia,, miatt van gondolom!!!
Bezzeg nekem 65000 Ft. tartozásnál már foglalni akarta a nav. az autót, EGYENLŐ ELBÍRÁLÁS miatt!!!
világlátó
Látjátok ! Ilyen egyszerű. Tuzson úr felolvasta a leckét. Mindenért a Gyurcsány felelős, aki a Welsz Tamással és a Simon Gáborral összefogva egy borus sötét éjszaka, becsuánföldi útlevéllel a zsebükben több százezer tonna gabonát hurcolt Szlovákiából - Magyarországon át Romániába és vissza.
Hogy nem szégyenli ez a lakáj felolvasni ezt a baromságot. Azt hiszem mára betelt a poharam. Ez már annyira ordenáré politizálás, hogy erre nincs alkalmas minősítés.
papa.49
,,Zéró tolerancia,, akkor lesz mikor ez a piszkos bagázs mindenestül már csücsülni fog. addig ilyen nem lesz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.