A kormányellenes tüntetők lehazaárulózásával ismertté vált Fodor Ibolya tíz éve kapott felfüggesztett börtönbüntetést - tudta meg az RTL Híradó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Ezeket az ügyeket -és még mennyi ilyen lehet - nem az RTL - nek kellene kideríteni! A fideSSnek a három bukás után volt nyolc éve, amikor csak karaktergyilkosságokra szakosodtak, ütötték - verték a baloldalt. Most az ellenzéknek sem kellene szégyenlősnek lenni. Orbántól a legkisebb kdnp ministráns fiúk valós és vélt bűneit sulykolni a közvélemény nyilvánossága előtt. A módszer adott. Ha tízből egy ügy megállja a helyét a bíróságon, már jól jártunk. Ha nem akkor majd "jönnek a jogászok". "Ezt kell csinyáááni e!"
coni
@sentinel216: Éppen az a probléma, hogy 10-ből 10 ügy simán átmegy a bíróságon. De az RTL-t el fogják ítélni adócsalás miatt.
nyanya001
Ilyenekkel van tele a Fidesz !
És ezek papolnak tisztességről, több tiszteletet szeretnének !
Tolvaj csaló bagázs !
sentinel216
@coni: Azért a poltpeti nertárs ügyészsége által - baloldali politikusok ellen - vizsgált ügyek mellől több esetben kihátrált a bíróság. A látványos bilincses - vezetőszíjas előállítások, az ügymenet húzása - halasztása, csak a megfélemlítést szolgálta.
Manhattan
Ez volt az alkalmassági feltétel a fideszes politikai karrierhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.