Az MSZP azt javasolja, hogy azok, akik vasárnap is dolgoznak, dupla pótlékot kapjanak – közölte az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón a párt választmányának ülése után.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Horizont: Soha! A hatalmi vágy nagy úr !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@molnarimi: ja ?! és ez egy mondás (Makó és Jeruzsálem ) ha nem tudnád de ezért a komoly kommentért kár volt beregisztrálni:-)))
silber13
@molnarimi: Miféle váltásról ebegsz te gyermek? Oszt honnét szalajtottak ide, minek köszönhetjük csodás meglátásodat?
36
Nem értem, hogy mit akar az MSZP. Az kétségtelen, hogy a FIDESZ is elvesz és korrupt, de itt falun nem felejtették ám el a nyugdíjasok, hogy a 13. havi nyugdíjat elvették 2002 után a kisnyugdíjasoktól és mit akart több pénzt az oktatásnak, amikor ők záratták be a falusi iskolákat. Ezért is lett a kis településeken a többség, FIDESZ szavazó. Sőt. A Jobbik itt a környékemen, polgármestereket tudott már a közigazgatás élére állítani. Akár egyesületek mögé bújtatva.
36
A helyzet az, hogy Magyarországon, a demokráciának soha nem volt ideje/alkalma alapjában gyökeret verni és konszenzusos modon, bal és jobb oldal között az emberek javára fejlődni. Mindíg csak radikális állami intézményátalakításban fulladt ki az elitek tevékenysége és a külföldnek való megfelelésben. A kisemberre, soha nem volt idő. Most sincs. Csak egymásra dobálják a mocskot és think tank-olnak, napról-napra valami baromsággal jönnek elő és azzal hergelik az embereket. Így a társadalomnak sincs, egészséges nemzet tudata, vagy állampolgári elkötelezettsége a hazája felé. Engem 2006-ban hazaárulónak neveztek, mert nem mentem fel októberben Budapestre tüntetni. A hazaárulózás, lepergett rólam. De két okból nem mentem(most sem megyek). 1. Nem veretem hülyére magamat. 2. Én egyik oldalért sem állok ki elviekben, mert addig sem és azóta sem kaptam sem az MSZP-től, sem a FIDESZ-től semmi mást, csak az egzisztenciám elinflálódását.
ariskerase
@molnarimi: Malawiban meg Angolában biztosan lesz egy éven belül, Magyarországon nem hiszem! És ki fogja leváltani Tóbiásék? Előbb fizesse vissza mindazt, amit éveken keresztül felvett költségtérítés címén aztán ugasson a tolvaj majomja!
wagabund
ezzel az elnökkel törököt fogott az mszpé... azt nem értem, hogy tudja elmondani röhögés nélkül ezt a sok... hát, talán álmot...

amíg ő az elnök, addig bizony nincs változás... ez a fidesznek igen kiváló állapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.