A Földművelésügyi Tárcánál vizsgálatot rendelt el a tárcavezető, miután megírtuk: többek között cipőtisztító gépet, drága mobiltelefonokat, laptopokat és irodaszereket vettek abból a pénzből, amit az állampolgárok ajánlottak fel adójuk 1 százalékából parlagfű-mentesítésre. Nagy István parlamenti államtitkár kedden közölte: "minden egyes forintnak utána kívánnak menni", és a civil szervezetekkel közösen kívánják kitalálni, miként használják fel a gyérítésre szánt, visszacsoportosított 642 millió forintot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Te ""államtitkár "" ..Te is a gyöngyszemek közé tartozhatsz...Decemberben akarod kitalálni,,hogy hogyan használjátok fel a lenyúlt pénzt a parlagfű mentesítésre ??? Mindezt kitaláltad 1,5 mil. ft / hó-ért ???Vagy nem egyedül vagy ekkora kretén ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.