Polt Péter legfőbb ügyész már október 27-én jogsegélykérelemmel fordult a magyarok ellen elrendelt amerikai beutazási tilalom miatt az amerikai igazságügyi miniszterhez egy 2008-as egyezmény alapján – mondta az M1 Híradónak a Legfőbb Ügyészség szóvivője hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Valószínűleg,,itt is eltünt a levél :) :) :) :) Vagy odaát nem értik a felsőcsutkai dakoták füstjeleit. tolmácsot kérnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Mekkora baj lett abból, hogy ezek a rágógumi zabálók nem ismerték fel a Századvég nemzetboldogító tudományos munkásságát, és nem kértek csekélyke pármilla dollárnyi aprópénzért az étolajüzletüket fellendítő tanulmányból! Hogy milyen hülyék ezek, nem tudják meg soha milyen hatalmas szellemi újításra mondtak nemet!
volvós
Az ügyészség szófosója az a festettszáju affektáló p...a !
Már a Havas is kicikizte...Hofi meg mondaná:
- Hát ezt meg ki b...a ??? Olyan hihetö ...:-))))
bencemacska
Esküszöm valaki, valamikor nem mondott igazat!

www.origo.hu/itthon/20141027-polt-peter-az-amerikai-fougyeszhez-fordult.html

Ezek most velem szórakoznak? Én emlékszem!
human
Íme az ügyészség eboldala ahol leírják, hogy nem folyamodtak jogsegélyért:
mklu.hu/hnlp14/?p=13261

"A Magyar Köztársaság kormánya és az Amerikai Egyesült Államok kormánya között a kölcsönös bűnügyi jogsegélyről szóló. Budapesten az 1994. év december hó 1. napján aláírt szerződés kihirdetéséről szóló 1997. évi LX. törvény alapján az Egyesült Államoktól bűnügyi jogsegély csak egy már folyamatban lévő konkrét büntető ügyben kérhető, a tényállás, a rendelkezésre álló és a jogsegély révén beszerezni kért bizonyítékok részletes ismertetéséről.

A fentiek alapján az ügyészségen nincs olyan konkrét bűnügy, tényállás, rendelkezésre álló, illetve megjelölhető bizonyíték, amely a jogsegély-kérelmet lehetővé tenné. Ez utóbbi adatok hiányában pedig új nyomozás sem rendelhető el."
sekele
Ez csak belföldi kommunikáció, hiszen Goodfriend átadta az emlékeztető listát (cetli-fecni turul nyelven) hányszor keresték meg ez ügyben az illetékes elvtársakat minden eredmény nélkül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.