Az ár- és a pénzügyi stabilitás megőrzése mellett az MNB fő feladata 2015-ben az lesz, hogy kivédjen minden, a magyar pénzügyi rendszert érintő támadást - jelentette ki Matolcsy György MNB-elnök a parlament...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Devizahitelesek!!!
Figyeljétek mit beszél! Nem a ti pénzeteket szórja?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Az oroszlán beszabadult a hentesüzletbe.
36
Itt, egy nyertes van csak. A bank szektor. Ezért vásárolják sorra a bankokat, mert azzal együtt forintban kapják majd(mint eddig) a törlesztéseket, amiket úgy váltogatnak majd át és olyan devizára, ami a legnagyobb nyereséget hozza, amikor visszaváltják forintra. Pénzmosás kiválló lehetősége. Nem kell majd külföldre menni az offshore cégeknek. Persze, hogy Matolcsi 2015-ben a költségvetés megvédésébe burkolt magyar állami bankokat fogja védeni. Nagyobb pénzösszeg, nagyobb lehetőség a piacra menni vele és shortolni az adósok pénzét elkeverve a mutyi pénzekkel.
YouTube: Surányi György volt jegybankelnök beismerő vallomása a devizahitelekről. Kihagyhatatlan.
nemjoezigy
Mintha azt ígérte volna a kormány, hogy közteher viselés lesz, vagy másként fogalmazva a deviza hitelezésből származó veszteség megosztásra kerül!
Ehhez képest a fidesz megvalósította folyamatban a kormány 136 milliárdot nyer, pedig a fő bajforrás a kormány gazdaságpolitikája, a hozzá nem értése, vagy a kizsákmányolás.
A legnagyobb vesztes a hitelt felvevő állampolgár!

Így dolgozik fideszkdnp kormány!
Itt megint tetten érhető volt a HAZUGSÁG, ami a lopás mellett a kormány védjegye lehet!
human
Hogy minket mindig támadnak, de soha nem tudjuk meg kik. Talán Matolcsy is odafigyelhetne, hogy nem kotyog ki banktitkokat a vacsoraasztalnál idegen országok tőzsdeszakembereinek. Értem én, hogy meg akarta mutatni, hogy mekkora arc, de itt egy ország gazdaságáról és nem a saját pénztárcájáról van szó.
36
@human: Beképzeltek. Igazi, teliszájas szovjet utódállami oligarchák. Most már kibújtak a báránybőrből a farkasok. És hogy még ezután mekkora hatalmuk lesz, 2015 februárjától?! Az államosított bankok, hitelesei az államnak tartoznak majd hitel"bérleti" fizetéssel. A lakások is az államé lesznek. Kvázi, az államtól bérli majd mindenki a lakását. Csak ott lesz a gond, hogy a lakásból nem fognak majd kiengedni költözni, ha mashol lesz pl. a munkahelyed. Feudalizmus egyik jellegzetessége, a röghözkötés.
36
Forintosításról, jogász értelmezésben: YouTube, A FIDESZ ördögi terve.
Dr. Damm Andrea ügyvédnő forintosítás értelmezése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.