Bla bla bla-bla, bla bla bla (hahaha) – derült ki Habony Árpádról fideszes politikusok nyilatkozatai alapján. Az viszont nem derült ki, hogy miből telik Habony Árpádnak a luxusra, hiszen elvileg sehonnan nem kap fizetést.

Az RTL Klub Házon kívül című műsora próbálta kideríteni, hogy valójában ki is az az ember, akiről a közvélemény annyit tud, hogy Orbán Viktor hivatalos titulusok nélküli "politikai stratégája".

Habonyról hablatyoltak fideszes vezetők

Habony rengeteg fotón szerepel a Fidesz vezető politikusaival. Orbán Viktorral, Rogán Antallal, a Fidesz vezérkarával, Andy Vajnával is feltűnik, és azt mondják róla, hogy a miniszterelnök egyik fontos tanácsadója. De vannak róla fotók, ahol luxusautókban látni, drágának tűnő ruhákban, elegáns helyeken. Pedig ez az ember hivatalos viszonyban nincs sem a kormányzattal sem a Fidesszel, tőlük biztos nem kap fizetést.

A riportból kiderül, hogy Habony 2002 után tűnt fel a pártban, állítólag Deutsch Tamás mutatta be Orbán Viktornak. A választási vereség ellenére végig Orbán bizalmi embere maradt a "stratéga", sőt, még befolyásosabb lett, mint korábban.

Habonyról névvel egyetlen fideszes sem hajlandó nyilatkozni. A vezetők közül Lázár János és Rogán Antal mondott róla pár zavart mondatot. A hablatyolást a 444.hu-n olvashatják.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsizsike
A Habonynak biztos Marslakó az anyukája, vagy ha nem is, az biztos, hogy földönkívüli. Ahogy elnézem még a megjelenése is különbözik a közönséges földlakótól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitamin51
A második fotó tudja valaki, hogy mit ábrázol, illetve hol készülhetett? Elképzelhető, hogy a parlament büféjében? Elképzelhető, hogy a T. ház minden egyes dolgozója, képviselők, politikusaink gyöngyszemei, munkaidőben a büfében még véletlenül sem ásványvizet, üdítőt, hanem keményen bort, esetleg pezsgőt vagy netán rövid italt fogyasztanak? A képen még elvétve sem látok egyetlen üdítős vagy ásványvizes üveget sem! Milyen törvény írja azt elő, hogy alkoholtól befolyásolt emberek szavazhatnak meg újabb és újabb törvényeket, adókat és egyéb népnyúzó ötleteket? Milyen alapon akarnak az ilyen butykosok drogtesztnek alávetni iskolás gyermekeket, amikor "jó példaként" alkoholt fogyasztanak a munkahelyükön, munka közben? Egy normális cégnél a kapun belülre alkoholt még vinni sem szabad, nem hogy fogyasztani! Sok beteg alkesz dönti el a nép sorsát napi szinten, és mindezt nyíltan mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne? Arról nem is beszélve, hogy munka után beülnek a szolgálati autójukba és kimennek a forgalomba, vajon ha szondát kéne fújniuk, mit mutatna? Agyrém, egyszerűen agyrém amit megengednek maguknak! :-(
Desischado
@Alzheimer Fauna: Köszi, Fauna, ez király volt! Ájultra nevettem magam! Minden sorod telitalálat!
Engem is felvilágosíthatna valaki, hogy lehet ilyen király módra élni, ha nem húzok pénzt sehonnan? Velem lehet a gond, mert a picike pénzemből nem tudok jól élni! A nyuggerverő nem magyarázná el, hogy kell csinálni? Szeretném, ha feljavulna az "életszínvonalam", mert most a béka hátsófelénél is alább van! Várom az "okítást" árpi!

@vitamin51: Ez nagyon jó észrevétel volt!
magyarbakancs
@Istvannyugdijas: Pista bácsi!
Látta a pártkönyvemet?
Miből vonta le azt a következtetést ,hogy DK-s vagyok?
Minden politikai bandát utálom.Főleg a mocskos Fideszt
További jó egészséget kívánok önnek.
Istvannyugdijas
@magyarbakancs: Rendbe van ,hogy mindenkit utálsz,de abból nem lehet meg élni ! Valahová kell tartozni,mert politika nélkül nincs élet,mindenbe van politika,még a templomi misén és a temetkezésbe is! Erre majd gondolj!!
magyarbakancs
@Istvannyugdijas: Nem érdekel a politika és a pártok.
Gazemberek foglalkozása a politika.
Senara
@Fradigege: Az a rohadt ősz folt a hajában az őrületbe kerget ! Melírozás , mert add magára .:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.