A kormányellenes tüntetőket lehazaárulózó, majd sikkasztási ügyével később lebukó, azt azonban letagadó pécsi fideszes képviselő nyilatkozott az ATV-nek.

Fodor Ibolya bocsánatot kért a tüntetőktől, és leismerte, hogy hibát követett el. A pécsi Fideszből kilépett helyi politikus nyilatkozat közben el is sírta magát, mikor arról beszélt, hogy megvált az általa vezetett egyesület elnöki tisztségéről. A nagyjelenet a videón 1:35-től hallható.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Késő bánat!! Aki egyszer csalt, hazudott, lopott az máskor is fog! Nem most kell sírni . El sem kellett volna indulnia a választáson ha lett volna benne egy szemernyi tisztesség de az ilyenben nincs!! Az meg hogy most kér csak bocsánatot a tüntetőktől hát megint csak szégyellje magát . Egy elítéltnek nincs joga ahhoz hogy egy rossz szót is szóljon bárkire!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kata5210
@Senara: De vajon hányan lehetnek, akik sunnyognak - vagyis hallgatnak - és így semmi mocskos ügy nem kerül felszínre...???
Senara
@Kata5210: Nézd , ha ellenzéki tuti napvilágra kerül ,mindegy ha semmiség akkor is . Kormánypárti csak akkor foglalkoznak vele ha kiderül :-((( Mindenkit a saját fegyverével kel legyőzni , végre ellenük is használják .
Hellcat
Meg ne sajnáljam szegény sikkasztó fideszest...eszem megáll. Lopok csalok hazudok aztán elsírom magam és lemondok ezzel minden meg van oldva?
human
@Hellcat: Nem tanulnak ezek semmiből. Snitt pali is doktornak tartja még magát. Még ő van megsértődve.
mariaberta
Nem tudom, miért van meglepve a "hölgy", mikor ez az eljárás a fidesz szokása, nemcsak egy ellenzékibe kell belerúgni, a sajátját sem kell kímélni. Így igazságos. Vagy az eljárás meglepte?
Főlökött
Itt nagy a gond, nagy a gáz. "megvált az általa vezetett egyesület elnöki tisztségéről" is.

Nem véletlen, mivel a polgármester vizsgálatot kezdeményezett az egyesületnél!

Tekintettel a milliós Önkormányzati dotációra. Kiderül, hogy ott is ? Azért ez a nagy menekülés ? Majd kiderül...Én a elefáni könnyeket, patakokban nem veszem be. Főleg az előtte lévő riport kezdeményt, melyben arrogánsan és gátlástalanul röhögött mindenkin. Rátapintottak a "Hölgy" gyenge pontjára...
Hozzáteszem az igazságszolgáltatásban az ismételt gazdasági balhé esetén már nem lehet felfüggesztettel megúszni, csak letöltendővel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.