Kész Zoltán, a baloldali ellenzék által támogatott veszprémi jelölt szerint Orbán a kétharmaddal elnökké akarja választatni magát, akár 8 éves időtartamra, megerősített jogkörökkel. Ezt szerinte csak az ő választási győzelmével lehet megakadályozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Akár nyer, akár nem, Orbán célja és terve már eldőlt. Kiterjesztett hatalmi jogkörökkel rendelkező elnök lesz ha apró eszkimó gyerekek potyognak az égből akkor is.
Vazallusai , no és ellenségei is a pártjában ebben segítik majd. Pénzzel a lakájmédiáknak, aktivisták százezreivel ugyancsak sikerdíjért . Ki azért hogy eltávolítsa, vagy háttérbe szorítsa, ki azért hogy onnan nagyobbat zuhanjon, ki pedig azért, hogy még zsírosabb álláshoz jusson.Segítik a békemenetesek, a cöf. a mögöttük menetelő elvakultak akik hályogos tekintettel a magyarok szabadságharca szívet, lelket felforrósító forradalmi közhelyeivel lelkesítik majd a náluknál is rosszabbul látókat, a hiszékeny, mindenért lelkendezőket.
Ha nem is lesz meg a kétharmad, majd kilóra vesznek egy - két képviselőt és máris ott a kétharmad.
Ha ezt az óriási disznóságot így a kikényszerített kétharmadjukkal akarják véghezvinni és ezt a társadalom eltűri, akkor végképpen elveszett minden és akkor valóban el kell menni innen.
Ha ezt a kérdést nem a népszavazással véghezvitt NEM !!! fogja megakadályozni, akkor Magyarország végleg elveszti becsületét és a népek, nemzetek megvetése jogos lesz. Minden jel arra mutat, miniszterelnökünk valami azerbajdzsáni teljhatalmú uralkodói címre pályázik. Azt hiszem tájékoztatni kellene már, itt az ideje felébredni.
Ha nem lesz képes a társadalom kiharcolni a népszavazást, ha nem lesz képes arra, hogy véget vessen a pártokban és csak a pártokban, mint a parlamenti képviselet egyetlen formációjában való gondolkodásnak, nem lesz változás. Csak az alkotmányozó nemzetgyűlés alakíthat ki új és jobb, szélesebb népképviseletet, amiből , később, lehetnek akár pártok is, új alapokon és új jogosítványokkal és kötelezettségekkel, etikai szabályokkal és tiszta finanszírozási szabályokkal. Vissza kell térni a köztársasághoz, a megtisztított demokratikus államrendhez.Nincs szükségünk sem kormányzóra, sem korona nélküli királyra, sőt kiterjesztett hatáskörü elnökre sem. A mai államelnök is felesleges .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.