A helyettes államtitkár nem viccel: síközpontokkal enyhítené a turizmus nyári kilengéseit. Tegnap sajtótájékoztatón jelentették be, hogy tényleg csak rajtunk múlik, hogy felzárkózzunk az osztrákok, svájciak, németek, olaszok és franciák stb. mellé. A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, Ruszinkó Ádám nem kevesebbet állított, mint azt, hogy síközpontok létesítésével – kapaszkodjanak meg! – „enyhíthetnék a turizmus nyári, szezonális kilengését”.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: KERKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
A stadionok után hegyeket építünk. ...??? Bármit, ami éppen eszükbe jut ! Havat is hordunk rá ... lesz dolga a közmunkásoknak, és mi egy boldog ország leszünk -:DDDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Magyarország a felső tízezer (adócsaló)paradicsom országa...
Dr. Felipe
Téli Olimpia 2024

St.Felcsút- Cortina dAmpezzo

Magyarbajdzsán jobban teljesít.
nemjoezigy
Na látjátok merjünk nagyot álmodni. A téli olimpiát még meg említettétek. A stadionok tetejéről lehet indítani az óriás sáncokat, a stadionokban bobpályát lehet építeni + @KERKA: A stadionok télen legyenek korcsolyapályák. Az alföldön a sífutás különböző szakágait.
Mit találhatnak még ki? Az ős szocializmus vívmányait: vas és acél országa, gyapot és narancs (na jó citrom) termesztők leszünk, de próbálkozhatunk a banánnal és egyéb déli gyümölccsel, elvégre itt a globális felmelegedés!
Az ősszocializmus szerű cenzúrát már alkalmazták: propeller.hu/szorakozas/3033155-nem-mehetett-le-radiokabareban-goodfriend#c1222877
köhögő bolha
Négy sánc verseny Felcsúton,Schlierenzauer beállítja a sánc rekordot az Orbán vityilló kéményére!
adrenalink
Hárman sítáborban vannak és egy ágyba kerülnek. Reggel mindegyik elmeséli, hogy mit álmodott: - Azt álmodtam, hogy valaki kiverte a faszom, mondja a baloldali. - Én is azt álmodtam, hogy valaki kiverte a faszom, mondja a jobboldali. - Én meg csak síeltem, síeltem, síeltem, mondja a középsõ (síelõ mozdulatokat mutatsz).
human
Igaza van. Csak rajtunk múlik és az időjárásnak ehhez semmi köze. Ha Orbán azt mondja, hogy hó lesz akkor ott hó lesz azúristenit neki (és most rácsaptam az asztalra :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.