Előző cikkemben az amerikai-magyar korrupciós ügyről szólva azt feltételeztem: Orbán és Vida összejátszik, amikor közösen adja elő a leváltási blöfföt. Az egésszel csak az a céljuk, hogy a följelentés jogi lehetetlenségét Goodfriend személyes ellenállásának (sőt, férfiatlanságának) hazudva bizonyítsák be Vida ártatlanságát. Vida most, Orbán (ál)felszólítása nyomán („jelentse föl Goodfriendet, különben repül”) el fogja játszani, hogy ő mindent megpróbált a tisztázás érdekében, de mit lehet tenni – ezek az amerikaiak folyton keresztbe tesznek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mintha minden kezdene széthullani a miniszterelnök körül. Az e miatti megrendültség nem esendővé tette, mint a „pizsamás interjú” Antall Józsefet, hanem erőszakossá: a parlamentben egyre durvább, a mezei Fidesz-képviselők falfehéren ülnek a padsorokban. Ők nem tudják elszigetelni magukat a világtól, és érzik, a varázs oda. Láttunk már ilyet. Kezdődik a hosszú és kegyetlen végjáték.
coyote3
Néztem az Atv-n ezt a futó nevű szervilis ügyvéd pótlékot.Azt sugallta , hogy az USA megkérdezi Goodfriend-et arról, hogy lemond-e a mentelmi jogáról. Ha nem teszi, akkor természetesen az USA sem tehet mást, mint érintetlenül hagyja a diplomáciai mentességét. Ergo, ha a beperelt mentességet kap, az azt jelenti, hogy nem mer kiállni a nyilvánosság elé. Ugyanakkor jól tudja ez a futkorászó lény , hogy az USA NEM teszi meg a diplomáciai mentesség felmondását a Jóbarátunkkal .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.