Hétfőn 7 órától 17 óráig forgalomlassító demonstrációt tartanak az M3-as és az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszain, a III. kerületi 11-es főúton, a XI. kerületi Egér úton, az Andrássy úton, a budai alsó rakparton és a rakpartról a Margit hídon át a Kossuth Lajos térre vezető útvonalon. Torlódások várhatók, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a kötött pályás közösségi közlekedést ajánlja.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nagyon helyes. Ez el is bírom viselni. :) Pedig éppen utaznom kell a volánnal, de kibírom a várakozást. Azt ígérték, nagyobb lesz, mint anno a taxisblokád. Azt sem bánom, pedig az rémisztő volt számomra.
36
Majd meglátjuk. De azért ez tragikus. A kormány, teljesen elszakadt a polgároktól.
m.macskosz
@vukkocska: A taxis blokádkor én szereztem be a kenyeret, a férjemmel szállítottuk a szomszédoknak és a kollégáknak. Nem féltem, nem is háborogtam, akkor -velem együtt- sokan rokonszenveztünk a résztvevőkkel, mert igazuk volt.
Ma már annyi "apró" megszorításban van részük az embereknek, hogy belefásulnak szinte, ezért nem tételezem fel, hogy fele akkora blokád lenne, de bár legyen, ha elérnek vele az emberek valamit, ami a többségnek jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.