Deutsch Tamás reggel kilenc órakor posztolt a Facebook-on, melyre most Juhász Péter az Együtt alelnöke válaszolt.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hoppá! a sz@ros szájúnak nem kellett volna megszólalnia megint :-))) De most Juhászban emberére akadt :-) Szeretettel:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Mobil123: 12:05
Vida feljelentése csak egy kamu akció, az ismert okok miatt nyilvánvalóan nem lesz belőle eljárás és nem bizonyít semmit sem. Ezt mindenki tudja, még a feljelentő is.
Ebben az esetben viszont két magyar állhat egymással szemben. Nem lehet akadálya az eljárásnak hacsak a feljelentés hiánya nem.
Mobil123
@Sziszifusz: jaj hát gondolod hogy a foss szájú lemond a mentelmi jogáról és feljelentést tesz majd Juhász ellen?? Egy frászt. :-)) Kintről ugat a twitteren vagy a facebookon de annnyi nincs a pucájában hogy szmetől szembe álljon a másikkal (és itt gonodlok bárkire )
Vidának meg annyi meg egy bambi:-))
Sziszifusz
@Mobil123: 12:24
Ahhoz hogy feljelentést tegyen, nem kellene lemondani mentelmi jogáról.
Viszont, ha az eljárás során adatok merülnek fel ellene bűncselekmény elkövetésére, akkor a nyomozás lefolytatásához szükség lenne a mentelmi jog felfüggesztésére.
Mobil123
@Sziszifusz: Hát ezért nem fog lemondani róla és feljelentést tenni. Mert nem gondolom hogy Juhász nem a levegőbe beszélt.
nemjoezigy
A fideszkdnprablóbanda kormányzati tevékenysége alapján, ha per lesz és mindenki dt ellen tanúskodik, akkor jön a kormány kinyújtott JOGkeze és bebizonyítja, hogy az bizony nem narkó volt, amivel dt kapcsolatba került.
Így szokták ezt csinálni, nehogy már másnak legyen igaza velük szemben.
De ez csak tapasztalat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok