Olyan törvényjavaslatot terjesztett be ma az igazságügyi bizottság, illetve annak elnöke, a KDNP-s Rubovszky György, amely szerint közpénzből fizetnék a képviselők autópálya-költségeit.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a költségtérítésként járó benzinkártya terhére lehetne megvásárolni, így politikusaink biztosan nem fizetnének a sztrádáért.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt mondta a Fónagy, hogy csak havi néhány gombóc ára
!
Te rohadék ti nem bírtok ki ennyit ?
www.origo.hu/itthon/20141215-fonagy-csak-havi-nehany-gomboc-arat-kell-fizetni.html
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
40 milliárd bejön, legalább 80 milliárd, majd kimegy. Volt az a film...2X2 néha 5. Ez úgy tűnik, állandósult magyarországon.
nyanya001
Azt mondta a Fónagy, hogy csak havi néhány gombóc ára
!
Te rohadék ti nem bírtok ki ennyit ?
www.origo.hu/itthon/20141215-fonagy-csak-havi-nehany-gomboc-arat-kell-fizetni.html
Macskaszem
Így is, úgy is közpénzből lesz fizetve, mivel minden fillérjük közpénzből származik, de a szarháziak még plusz közpénzt is megszavaznak maguknak, mert a pofátlanság meg a pénzéhség nem ismer sem határt sem gátat.
human
Azért arra is kíváncsi leszek, hogy az ellenzék hogy fog róla szavazni.
human
Nem mintha nagyon megterhelné a költségvetést a tétel, de ha nekünk meg kell húzni a szíjat, akkor ők mutathatnák a szolidaritás csekélyke jelét.
Senara
Tompika szösszenete pont rájuk illik .
zöldszem
@human: Az Origo így ír róla!
"Miközben az M0-s fizetős lesz, a parlamentben olyan törvényjavaslatot terjesztettek be, amely szerint közpénzből fizetnék a képviselők autópálya-költségeit. A törvényjavaslat rendkívüli szavazását gyakorlatilag minden frakció támogatta." Szakadjon rájuk a kupola!!
vadsanca
Nekik amúgy is az egész autópálya ingyen van, pedig ők is "dolgozni" járnak rajta. A legtöbb gyorshajtó képviselő. Nekik nem számít a büntetés. Hogy van az hogy én 130-al megyek és szemvillantás alatt megelőznek. Talán nem jól mér az órám? Nekik lehet, nekünk miért nem? Ezek olyanok mint a papok, bort isznak és vizet prédikálnak! Ez aztán a gerinctelenség! Ezért lépett koalícióra a FIDESZ a KDNP-vel.
Ha a tömegközlekedés nekik ingyen van, akkor miért is járnak autóval? Sietnek valahová?
vadsanca
Németországban akkor van gond, ha gyorshajtás miatt következett be a baleset. Amúgy senki nem foglalkozik vele. Mi miért vagyunk ennyire szigorúak? Azt már be kéne látni, hogy nem Trabantok, Wartburgok és más ebbe a kategóriába sorolható járművek közlekednek napjainkban. Ilyen alapon lóval is járhatnánk, de akkor nem kellene autópálya, elég lenne a földút. A vonatok már gyorsabban haladnak, pedig kétlem, hogy a sínek bírják a megnövekedett sebességet.
Szimba
Már megint a propellerre jellemzó duplikátum. Már megvolt:
"Milliók fognak jobban járni" - képviselők a fizetős M0-sról
zöldszem
@vadsanca: A törvényeket a jóllakottak írják elő, és az éhezőknek kell betartani!
nusika
Így lesz jobb a magyaroknak, azt mondta Orbán Viktor. Akkor ki a magyar? Aki fizet ? Mert mi fizetjük magunknak is és a képviselőknek és NEKI is!
human
@vadsanca: Azért a nyugati és a magyar vezetői mentalitás közt évszázados különbség van.
yazo64
Unokája most nem hívta fel sírva hogy nagypapa ezt talán nem kellene csinálni?
human
@zöldszem: Azt hittem, hogy a törvénymódosítás rendkívüli szavazásáról döntöttek és nem a törvénymódosításról magáról. Ha az ellenzék valóban megszavazta ezt a törvényjavaslatot annak nem örülök :S
Desischado
Egyik kutya, a másik eb! Nekik bezzeg ingyenes! És ilyenkor az egész banda együtt szavaz, ha a saját zsebükről van szó! Szerezhetett volna az ellenzék egy jó pontot, de mind megszavazta! Na, ettől megyek én a falnak!
szandokan
@Desischado: Mert a mai pártok közül mind egyforma. Kizárólag a saját zsebük a lényeg, és a sok milliós havi keresetükből nem futná útdíjra, ezért dobjuk nekik mi össze, úgyis értünk dolgoznak...
human
A híradóban annyit láttam, hogy az Együtt tiltakozott a törvénymódosítás ellen. Ha Vona Gábor és Gyurcsány is nemmel szavazott volna, akkor nem lett volna meg a 2/3-a fidesznek. Elég ellentmondásos volt a híradó. Holnap megnézem a parlamenti szavazás eredményét. Az a legbiztosabb.
szandokan
@human: Ez igaz. Viszont mindenki láthatja, valójában mi is hajtja Vonát meg Gyurcsányt is.
Desischado
@szandokan: Sajnos, igazad van. De hogy "értünk dolgoznak?!" Ezt viccnek szántad ugye? Vagy csak szarkasztikus akartál lenni?
szandokan
@Desischado: Szarkasztikus vagy ironikus, a lényeg ugyanaz. A magam részéről még költségtérítést sem adnék nekik, nemhogy 200 ezer forint havi benzinpénzt.
Guerilla
@human: Novák Előd a képviselők javadalmazásának bővítéséről (2014-12-15)

www.youtube.com/watch?v=2n-6If24Iv4
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
coyote3
Nem értem schiffer az igazság nagy bajnoka most hol volt? Csak nem ő is megszavazta??? :)))))))))
human
@Guerilla: De a hírek arról szólnak, hogy 5 képviselő kivételével megszavazták a törvénymódosítót.
36
Tegnap, Vóna Gábor nem volt a parlamentben, betegségre hivatkozva. Így nem képviselt állást a 2015-ös költségvetéssel kapcsolatban. Ma már bent volt. A vasárnapi zárvatartást megszavazni.
Gyáva.
tivoli
@36: ma, 15:18
Gyurcsány benn volt, csak ő meg nyulakat ugráltatott szavazás helyett.
36
@tivoli: Én azt sem értem, egyáltalán Gyurcsány hogy kerül a parlamentbe. Meglepődve láttam, 2010 után is hogy ott lopja a napot.(Az is.) Bizonyára azért, mert egyszer azt nyilatkozta, amikor megkérdezték tőle, miért vállalt politikai szerepet, azt válaszolta, "Ööö, meguntam a cégeim papírjaival való foglalatoskodást."
Mondjuk, én ekkora egoval egy színházban jobban el tudnám képzelni. Tragédiákban kivállóan alakítana.
tivoli
@36:
Bokros teendői mellett csoda, hogy van ideje nem szavazni.
www.facebook.com/gyurcsanyf

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.