Emberek, bajtársaim, honfitársaim, kedveseim! Én olyan boldog vagyok! Tudtam, mindig is tudtam, éreztem a lelkem mélyén, hogy egyszer nagyot dobbant a parlamentben a kereszténydemokratának látszó alakulat. Megtette. Megszavazták, hogy a jövő év márciusától bezárnak vasárnap a nagy üzletek. Ó, Istenem (a másik), Hazám, Családom! Ráadásul, mondták, ez a zemberek sikere. Jó vicc, mi?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Még el sem olvastam a cikket, de biztos vagyok benne hogy igenis van. Egyébként mivel lenne magyarázható a rendszer.
mariaberta
De van, és a zöme ott ül a parlamentben!
bakegya
Viktor-te vagy a megváltónk és megvédőnk-mentsd meg a magyarokat az anyagi javak halmozásától.ÉS LŐN---PENITENCIA-PENITENCIA ZEMBEREK!!! a lelki táplálkozás fontosabb mint a nagy zabálások azt hagyjátok meg nekünk és fidessnyikkhaj testvéreinknek-MONDJA HARRAG és egy felsőbbrendű gesztussal nyálazza tovább a pörsölypénzt!!!
wagabund
de van!
kérem tisztelettel...mi ültettük, mi locsolgattuk, óvtuk mindentől, tapsoltunk ahogy kibújt, majdszárbaszökkent, oszt egyszercsak a bimbó kinyílt... jaj, de szép! nagy örömmel leszakítottuk, és boldogan(?) szagolgatjuk...

de...mintha... jjééézusom...ez büdös(ke)

hááát...akkor szagolgassuk ezt...most már mindegy. késő bánat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.