Mára a fideszes mellett a családtagok is összezavarodtak és sorra megsértődnek, amiért a fideszes mocskos ügyeiből rájuk is fröccsen. Nem szeretik a fideszesek családtagjai, ha őket is belekeveri a sajtó a fideszes ügyeibe.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Felüdülés volt reggeli mellett :)
"Mára a fideszes mellett a családtagok is összezavarodtak és sorra megsértődnek, amiért a fideszes mocskos ügyeiből rájuk is fröccsen. Nem szeretik a fideszesek családtagjai, ha őket is belekeveri a sajtó a fideszes ügyeibe. Úgy érzik, hogy nekik ahhoz semmi közük, ki az édesapjuk, édesanyjuk, testvérük, férjük vagy feleségük. Ilyenkor mindenki önálló egyéniséggé lép elő és kikéri magának, hogy neki kelljen a fideszes ügyes-bajos dolgaiért tartania a hátát. Még ha korábban a markát tartotta is."
mindenes46
@soljanka: Nem tetszik nekik ,mármint a családtagoknak a dupla vagy semmi játék! Nekik csak a dupla volt a jó!
nezelodo
Jó a cikk! Remélem az érintettek a záróra közeledtét érezve kapkodnak még össze ezt azt... Ezentúl alkotni fognak, gondolom ezért kell egy alkotóház is a nagy kapkodásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.