Nagyon érdekes helyreigazítást tett közzé a Magyar Hírlap: "2014. december 3-án Rogán Antal MTI-közleménye alapján valótlanul híreszteltük, hogy hangfelvételekkel bizonyíthatóan Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat, köztük Rogán Antalt is. A valóság ezzel szemben az, hogy Szilvásy György ilyen megbízást nem adott. " Nem azért üzletelt tehát a Fidesz a bérgyilkossággal vádolt Portik élettársával, mert Gyurcsány/Szilvásy. De akkor vajon miért?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Koszonjuk!
Sajnos ez nem risztja el a remhirterjesztoket a tovabbi hazudozastol.
bencemacska
@Dr. Felipe: Sőt Hunwaldot miért is ítélték el? Valakinek nagyobb lakást utalt ki, mint járt volna?
Mobil123
Na most nem értem! Tehát nem Szilvásy bízta meg Portikot ? Akkor csak úgy simán üzleteltek egymással ? Mármint Portik és Rogán? És ? Akkor ez csak azt bizonyítja hogy minden balos összeköttetés nélkül is egymásra találtak.
papa.49
ARogán szerver Tóninak nem ez az első orbitális hazugsága, gondolom nem is az utolsó, míg fut a szekér a koma folytatja a kitaposott úton...
Toby
Rongygán belepuszilt a bélsárba ! Büdös kis patkány ! Ócska parazita, bűnöző mócsing !
Dr. Felipe
A tatai önkormányzat ötkerantit is beperelhetné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.